zaterdag 11 februari 2012

Catrice Made to stay eyeshadow '050'

Vandaag nog eens een Catrice review maar helaas van een product waarvan ik niet weet wat ik er mee moet. Ik ben gek op cream oogschaduws die zowel als basis en als oogschaduw te gebruiken zijn (bijvoorbeeld de Paintpots van Mac), mits het product goed blendbaar is.

Bij Kruidvat viel mijn oog meteen op nummer 50 'Metall of honor' een mooie kleur die soms groenig, soms bruin en soms goud oogt:
Als je hem met je vinger swatcht komt er ook best veel kleur af:
Ik breng mijn oog producten altijd met een kwast aan, ook creamy producten maar dat lijkt met deze van Catrice niet te lukken:
Ik probeerde verschillende kwasten hoor, maar op bovenstaande foto zie je dat er dan geen kleur op mijn ooglid terecht komt. Fijn aanbrengen en blenden doet dit product dus niet echt, misschien omdat het zo'n 'made to stay' formule is en daardoor minder goed te bewerken is?

Als je zo'n donkere kleur met de vingers gaat aanbrengen wordt het een knoeiboeltje en snel vlekkerig vind ik dus het liefst zou ik een ander alternatief vinden om met deze creme shadow te werken. Mocht jij deze kleur in het bezit hebben en er wel raad mee weten, laat me zeker je tips achter (welk kwast?) want ik gebruik hem momenteel niet en dat is natuurlijk zonde...


xoxo Tessa

7 opmerkingen:

Katrien zei

Zonde want het is een mooie kleur

Keerthana zei

Ik breng hem gewoon aan met me vingers, vind dat het makkelijkst werken! Maar ik heb van meerdere gehoord dat deze kleur niet fijn werkte bij hun, in tegenstelling tot de andere catrice made to stay shadows. Maar bij mij werkt hij prima.

Kim zei

misschien eens een sponsapplicator proberen?

Elske zei

Jammer dat 'ie het niet doet, het is echt een mooie kleur. Zelf ben ik ook niet zo goed met creamy oogschaduws, misschien kun je het met je vinger op je ooglid doen. En dan met een kwast blenden.

saskia zei

probeer een sponsapplicator ;)

Moniek zei

Ik zou ook een sponsapplicator proberen. Zelf heb ik deze in een lichtere kleur, Lord of the Blings en die breng ik met m'n vingers aan. Ben er heel tevreden over, gebruik 'm erg vaak voor naar het werk!

Falke zei

Deze gaat echt super met een Sigma E15-Flat Definer of Mac 212.
Veel beter dan met een fluffy kwast.