zaterdag 25 februari 2012

Garnier Bronze Minute 'Natural bronzer'

Lets face it, het is nog lang geen zomer en ik ben het 'wit zijn' meer dan beu. Elke week onder de zonnebank gaan is ongezond en weiger ik dan ook te doen, zelfbruiners en bronzers zijn dan de enige overgebleven opties.

Een paar weken terug kocht ik bij Etos deze bronzing lotion van Garnier. Zelfbruiners zijn fijn omdat ze je een aantal dagen een kleurtje geven maar het nadeel vind ik altijd de geur en het afscrubben naderhand. Bronzing lotions zoals deze van Garnier geven je een kleurtje voor 1 dag, je wast het er s'avonds dus gewoon af.
Het aanbrengen kan zonder al te veel geknoei, uit het pompje komt wel een angstaanwekkend donkere kleur:
Ik dacht eerst 'oh nee dat gaat oranje worden' maar eenmaal uitgesmeerd is de kleur heel natuurlijk, duidelijk een tintje bruiner:
Ik weet niet of je het op onderstaande foto goed kan zien omdat hij met flits gemaakt is maar aan de ene kant heb ik de bronzer op mijn hand, op de andere niet:
En ja ik heb het product ook al op mijn gezicht getest, dat gaat ook! Ik ga hem zeker gebruiken voor gelegenheden, feestjes..

Ik kocht hem tijdens een actie en heb al spijt dat ik toen niet meerdere flesjes heb meegenomen. Normaal kost hij rond de 12 euro (Kruidvat,Etos).

xoxo Tessa

3 opmerkingen:

Eva M. zei

Sounds good ! Ik ben onlangs weer begonnen met zelfbruiner te smeren, wanneer de temperatuur stijgt kan ik met een gerust hart de rokjes bovenhalen, hihi.

Anoniem zei

Heel mooi! Ik had dat echt niet verwacht. Instant effect!

Anoniem zei

je ziet zeker verschil!