woensdag 22 februari 2012

Genieten van je beauty producten

Ik kan me nog goed herhinneren dat ik als jong meisje van alles 1 ding had. 1 lipgloss, 1 mascara, 1 oogschaduwpalletje en 1 blush, zo begint het meestal en bij sommige vrouwen blijft dit heel hun leven zo.

Maar geef maar toe, als je mijn blog leest ben jij niet zo iemand. Als ik goed zit ben jij iemand met minstens 6 lipglossjes, verschillende kleuren blush of bronzer, meerdere oogschaduws en een hele hoop nagellak. Als jij zo iemand bent met een echte 'stash' lees dan zeker verder ;)
Ik kwam bij het idee voor dit artikel doordat een meisje tegen me zei 'Ik heb die Dior highlighter ook maar gebruik hem bijna nooit omdat hij zo mooi is'. Zonde! Ik dacht bij mezelf dat er vast nog mensen zijn die dit doen, expres zuinig zijn op hun make-up terwijl dit niet nodig is...
Natuurlijk kun je je Lush producten in stukjes snijden om er meerdere keren gebruik van te kunnen maken, dat doe ik ook. Maar bedenk je maar eens als je een bomvolle Lush lade hebt dat dit ook maar berperkt houdbaar is. Moest ik een gigantisch grote Lush stash hebben zou ik dingen er wél in 1 keer ingooien, gewoon om wat spullen op te maken en te genieten van je producten nu ze nog goed zijn!
Ik betrap me er zelf soms ook nog op hoor, onderstaande DKNY parfum heb ik al meer dan een jaar (hij is nu bijna op). Ik sprayde altijd maar 1 spraytje omdat ik niet wou dat hij op ging maar come on ik heb nog 5 andere parfums! Vanaf nu spray ik hem dus royaal op omdat ik hem wil opmaken voordat hij slecht wordt.
Hopelijk heb ik iemand hier een beetje mee geïnspireerd. Gebruik die high end lipgloss, spray gerust meerdere keren met je parfum, ik heb al ooit dingen moeten weggooien omdat ze slecht werden en dat is pas zonde.

xoxo Tessa

10 opmerkingen:

Pimpernell zei

Ik nam me ook voor dat te doen! Ik heb zoveel ongebruikte items in m'n stash omdat ik ze te mooi vind om te gebruiken :-) maar ik bracht daar sinds kort verandering in!

Kashmira zei

Vroeger gebruikte ik mijn mooiste dingen ook niet, omdat ik het te zonde vond. Maar nu doe ik daar niet meer moeilijk over, en ik zal zeggen: het voelt echt goed om mooie spullen gewoon te gebruiken!! :)

Tessa zei

Goedzo meisjes! Ik vind het de laatste tijd zelfs leuk om dingen op te maken. Zeker met poeder producten doe ik zooo lang dat ik altijd blij ben als ik pan zie!

Eva M. zei

Ik gebruik de meeste van mijn spullen gewoon altijd. Natuurlijk de ene blush wat vaker dan de andere maar over het algemeen wordt alles gebruikt. Het is gewoon ook zonde van het geld om spullen niet te gebruiken.

BeautyLoves zei

Ik ben fervent voorstander van gebruiken wat je koopt. Ook hele mooie of dure producten. Wat is anders het nut van ze te kopen? Ik koop ze niet om er gewoon naar te kijken :)
Het is natuurlijk jammer als iets moois op is, maar dat is dan toch weer een teken dat je er met volle teugen van genoten hebt. Of, dat is toch mijn mening :)

Kaya zei

Hier had ik al nooit moeite mee maar misschien kan ik beter kleding als voorbeeld nemen omdat ik niet zon make up freak ben.
Zonde als je iets niet gebruikt/draagt!

deijsprinses zei

Hahaha! Ik ben wel degelijk zo iemand, met momenten. Ik gebruik bepaalde parfums enkel die ene keer omdat ik het niet op wel gebruiken, en dat heb ik bij make-up ook voor.

Stom, ik weet het en ik kan me er steeds sneller over heen zetten!

5minmakeup zei

Goed dat je nu al je producten wilt gebruiken! Zelf heb ik er absoluut geen moeite mee om mooie en dure producten op te maken, integendeel :)

Kim zei

soms snap ik best dat je een limited edition product niet zo extreem vaak pakt omdat het niet meer te krijgen is, maar zelf kijk ik vooral ook naar hoelang gaat het mee? is het een poederproduct dan pak ik het ook niet iedere dag maar als je leest dat mensen hun dure estee lauder mascara alleen met uitgaan of een feestje dragen omdat hij zo duur is? euh dat is pas echt zonde! ik gebruik zeker alles wel, maar sommige producten draag ik niet iedere dag naar mijn werk.

Melissa zei

Vroeger had ik een flesje DioR Addict eau Fraiche en ik vond hem zo lekker dat ik er ontzettend zuinig mee deed, tja en toen was hij dus bedorven zo zonde! Had ik er beter van kunnen genieten, nu spuit ik lekker elke dag met mijn parfums. Dus inderdaad lekker genieten van je producten daar zijn ze voor!