donderdag 9 februari 2012

Lush solid shampoo bar 'Seanik'

Dat Lush inventief is tijdens het bedenken van hun producten weten we ondertussen wel maar toch vond ik het idee van shampoo in een vaste vorm maar raar.

Ik kreeg van een vriendin Seanik, de blauwe bar met groene stukjes (zeewier). Deze vaste shampoo zou zorgen voor volume, nu beloven zo veel shampoo's dit maar mijn lang en zwaar haar blijft altijd stijl.

Kijk even mee naar het resultaat:
Mijn haar was zacht, mooi glanzend en nog steeds steil. Wel voelde het wat dikker aan en vooral bovenop stond het haar duidelijk meer 'poofy':
Heel apart maar het werkt dus wel!

Je hoeft trouwens geen dure Lush tins te kopen om deze shampoo in te bewaren, ik gebruik zelf plastic Ikea bakjes voor veel van mijn Lush spullen:
Zo ligt mijn solid shampoo nu al een tijdje in de douche en ik moet zeggen dat hij niet snel krimpt dus het kan goed zijn dat zoiets even lang of langer meegaat als een grote bus shampoo.

Hoe je zo'n vaste shampoo bar gebruikt? je kunt de blok nat maken en over je hoofd smeren als jij hem alleen gebruikt maar ik wrijf hem zelf gewoon tussen mijn handen onder de douche. In aanraking met water begint het blokje te schuimen en heb je al snel genoeg op je handen.

Seanik kost €8,75 en ruikt fris, niet heel uitgesproken dus wel voor iedereen geschikt.

xoxo Tessa

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik heb me nog niet durven wagen als zo'n solid shampoo bar van lush. Maar na jouw review, wil ik hem toch eens testen ^^

Amber zei

Ik heb ze volgens mij bijna allemaal al eens geprobeerd, maar omdat er SLS in zit gebruik ik ze nu niet meer. Zonde, want verder zijn ze wel fijn!

5minmakeup zei

je haar ziet er inderdaad goed uit! Heb zelf nog nooit een solid shampoo getest.

saskia zei

ik heb er momenteel 3 verschillende in gebruik van lush :)