maandag 22 oktober 2012

Sephora douchegel capsules

Ze liggen al een tijdje bij Sephora aan de kassa, de mini douchegel capsules. Toen ik ze voor het eerst zag was ik er meteen door geïntrigeerd, er lagen een stuk of 15 verschillende kleurtjes in bakken verdeeld.

Bij het schap lagen ook handige plastic hoesjes om ze in te doen, super leuk om cadeau te doen:
Ik besloot er gewoon 3 mee te nemen op de gok. Voor zo'n 80 cent per stuk kun je de Sephora douchegels dan grondig proberen. Ik kon zelf 3 keer met 1 capsule douchen maar dat hangt nauurlijk af van hoeveel product je gebruikt, kan me inbeelden dat er mensen zijn die er maar 2 keer mee doen.

 De eerste die ik probeerde was 'Vanille':

Toen ik het teutje opendeed vond ik hem best lekker ruiken maar achteraf vond ik het toch een wat 'muffige' vanille geur. Je kent dat wel, je komt dan uit de douche en denkt 'mwah' vind het toch niet super. Deze zou ik dus al nooit in fullsize kopen, een miskoop uitgespaard door de mini versie!

Als tweede probeerde ik 'Aardbei':
Terwijl ik hier het minst van de 3 van verwachte werd dit mijn favoriet! Ik ben niet altijd fan van aarbei geuren dus dit was een gok maar ik ben blij dat ik hem geprobeerd heb. De geur is heel zoet, als de geur van de meeste rode lollies. Deze geur bleef ook het best hangen in de badkamer, de rest vervloog erg snel.

Als laatste probeerde ik nog de bosbes variant:
Ik dacht in de winkel dat dit mijn favoriet zou gaan zijn maar hij komt op de 2de plaats. Deze geur doet me een beetje aan bosbessen yoghurt denken. Best lekker en zeker voor herhaling vatbaar maar het is voorlopig nog geen wishlist-materiaal.

Al bij al vind ik de capsules een super uitvinding en het zou me niet verbazen als ik in de toekomst nog een paar geuren op deze manier zou willen testen. De aardbei douchegel vond ik echt een topper en die gaat dus al op mijn wishlist om fullsize te kopen.
xoxo Tessa

1 opmerking:

Katrien zei

Ik heb de vanille wel eens geroken, heerlijk.