zaterdag 23 februari 2013

Makeup sponge - H&M


We kennen de beauty blender ondertussen allemaal wel, de roze (dure) spons die al een paar jaar een hype is in beauty land. Het heeft even geduurd maar nu kom je overal goedkopere dupes tegen, Essence heeft er een en ook bij H&M kwam ik er eentje tegen.

Die van de H&M heeft een iets andere vorm dan de echte beauty blender, dat is echt een ei en deze heeft een deuk in het midden. De meesten gebruiken zo'n beauty blender om foundation mee in te blenden maar aangezien ik geen foundation draag gebruik ik hem voor mijn concealer :

Ik nam mijn Eraser concealer van Maybelline er even bij om de spons te testen, deze bracht ik royaal aan onder mijn ogen: 

Uitblenden deed ik al deppend met de H&M 'beauty blender' en dat doet hij prima! Na een paar keer deppen was de concealer mooi verspreid zonder dat iets in de lijntjes ging zitten.
Ook heb ik hem al gewassen, dat gaat gewoon met water en zeep of wat brushcleanser. Wat mij betreft is dit een prima alternatief, want het blijft uiteraard maar een spons in een bepaalde vorm. Ik zou nooit 15 euro aan een spons uitgeven, zeker als je hem alleen voor concealer wil hebben ga dan maar lekker voor deze budget variant van H&M. Voor die prijs (€2,95) koop je hem gewoon opnieuw als hij na een aantal wasbeurten versleten is.

xoxo Tessa

8 opmerkingen:

Mademoiselle Sophistiqué zei

Handig artikel! Ik ben gek op mijn beautyblender, maar hij heeft ondertussen z'n beste tijd gehad. Essence zou ook een soort van beautyblender dupe hebben die ook best goed schijnt te zijn.

Anoniem zei

Hmmm, voor mij blijft de echte beauty blender toch de beste :-)

Kayla zei

Ik heb ook zo'n sponsje werkt prima! Vind de kleur zo leuk!

Sofie zei

Klinkt niet slechts. Vroeger was ik erg 'into' sponsjes voor m'n make-up, maar nu doe ik het liever met een kwast.

Jorinde zei

Klinkt best goed!

Anoniem zei

Oh grappig, wist niet dat H&M er inmiddels ook een had!

Peggy Timmermans Visagie zei

Fijn dat deze goedkopere versie zo goed voor je werkt!

Anoniem zei

Handig artikel! De beautyblender is inderdaad heel fijn!