maandag 12 augustus 2013

Favorieten van het moment


Het is weer tijd voor een favorieten update! Ik heb behoorlijk veel beauty geshopt deze zomer dus het was zelfs moeilijk kiezen maar ik heb een aantal dingen uitgekozen die ik erg veel gebruik sinds kort.

Ik begin met 2 geur-dingen:
De verpakking van de Nicki Minaj parfum vonden de meesten onder jullie verschrikkelijk en ik kan wel inzien waarom, haha. Maar de geur is best lekker en aangezien het mijn nieuwste aanwinst is in mijn parfum kast heb ik hier het meest naar gegrepen de laatste weken. Ernaast zie je de Monoï douchegel van Yves Rocher, een ware party voor onder de douche.

Dan heb ik ook nog 2 nieuwe haar-favorieten:
De spray van L'oreal Elnett is een volume spray en hitte bescherming in 1 en hij doet zijn werk eigenlijk prima. Ook de spray verpakking/dop vind ik erg fijn in gebruik. Ernaast de Colour Queen shampoo van Herbal Essences. Ik denk dat ik nog nooit eerder iets van dit merk had geprobeerd en wat ruikt het lekker! Zeker een van de fijnere drugstore shampoo's naar mijn mening.

Als laatst de make-up favorieten:
Uiteraard zit de Nars Albatros highlighter erbij, dit product stond al jaren op mijn wishlist. De blush die je ziet is 'Rose gold' van Sleek en die moet ik nog reviewen. De lippenbalsem is van Korres en is meteen gebombardeerd tot favoriete lip product, heerlijk spul.

xoxo Tessa

6 opmerkingen:

Unknown zei

Leuke favorieten heb je. Nars Albatros staat ook op mijn wishlist, maar jammer genoeg is hij zo duur! X

Just Love Life zei

leuke favorieten! die producten van herbal ruiken zo lekker he! en nars.. tja ik ben jaloers, heel erg jaloers ;) die blush van sleek is ook heel mooi! heb m zelf ook :)

peggy timmermans zei

Over Albatros hoor ik alleen maar goeds! Lijkt me een super highlighter!

Valley Doll zei

Mooie favorieten :-) ! Nars Albatros wil ik zeker ook nog aanschaffen.

Anoniem zei

Wat een leuke producten!

Bo Bea zei

mooie favorieten heb je