zaterdag 10 augustus 2013

Monoï by Yves Rocher


Wanneer jullie dit lezen ben ik op vakantie, geen nood ik heb wat vooruit gewerkt zodat er gewoon elke dag automatisch een artikel verschijnt. Wanneer ik aan vakantie denk denk ik aan de Monoï geur, dit omdat ik deze producten ook altijd mee op vakantie neem.

Mocht je deze cult geur nog niet kennen, Yves Rocher omschrijft de geur als volgt:
Sluit uw ogen en u waant zich direct op een Tahitiaans palmenstrand.
Geniet met deze bodyspray van een overweldigende waterval van frisheid en het exotische parfum van Monoï. 


Sommige mensen ruiken er kokos in terug, anderen een soort tropisch bloemenveld. Ik vind het zelf ook een zeer moeilijk te omschrijven geur, je MOET er gewoon zelf aan gaan ruiken.

 Ik ben er in ieder geval zo gek op dat ik er al 3 producten van in huis heb. Ik heb de Monoï body spray en de Monoï de Tahiti body spray:
Hier zit een licht verschil in. Ik had eerst de Monoï de Tahiti en die vond ik al heerlijk, maar de blauwe is volgens mij nieuwer (en heet gewoon Monoï) en die vind ik nog lekkerder! Naar mijn gevoel is de blauwe wat feller en de gele wat subtieler, voor ieder wat wils. In beiden zit geen alcohol dus je kan ze lekker over je hele armen en benen sprayen, dan blijft de geur ook langer hangen.

Van de gewone Monoï geur bestaat er ook een douchegel in precies diezelfde heerlijke geur:
Yves Rocher belooft dat dit product '2 in 1' is en dat je er dus ook je haren mee kan wassen maar dat heb ik nog niet getest. Ik gebruik hem gewoon als douchegel, en wat voor één. Je krijgt hier heerlijk luxueus schuim van en jij en je badkamer ruiken nog een tijdje naar deze heerlijke geur, zeker in combinatie met de body spray.

Er bestaat ook nog een olie maar daar ben ik zelf niet zo'n fan van dus ik hou het bij de body sprays en douchegel. Het mooie is dat deze lijn ook nog heel goed betaalbaar is. De douchegel kost €3,90 en de bodysprays zijn rond de €10 per stuk. En Yves Rocher geeft heel vaak korting dus vaak kun je de body sprays ook voor 5 euro scoren.

xoxo Tessa

5 opmerkingen:

Ayla zei

klinkt goed! xx

Just Love Life zei

ben benieuwd naar de producten! die sprays vind ik altijd wel lekker :D

I scream beauty zei

Ik ben echt zo benieuwd naar deze geur!!

Anoniem zei

Ohja ken deze geur, erg lekker en fris! Koop eigenlijk enkel als er korting op het product van Yves Rocher ligt.

Beauty Treasures zei

die douchegel koop ik jaarlijks opnieuw!