zondag 11 augustus 2013

Opgemaakt en weggegooid


Er is alweer een maand voorbij sinds het vorige artikel en zoals jullie weten heb ik op die tijd altijd wel weer een aantal dingen opgemaakt.

Eerst maakte ik een stukje Lush zeep op. Bij 'Honey I Washed The Kids' blijft er altijd een stukje honinggraad over, dit zit ter decoratie bovenop je zeepje. Heerlijke zeep maar ik denk dat ik mijn ander stukje (snij mijn Lush zepen altijd in 2) voor de winter bewaar:

Ook maakte ik de Olaz essentials reinigingsdoekjes op, klik *hier* voor de review ervan:

Het volgende is een vreselijk slechte shampoo van de Action die mijn moeder kocht, heb ik maar mee opgemaakt. Het was ook nog een huge fles dus ik vond dit echt de hel om op te maken, maar het is gelukt:

Ik heb altijd een Lush zeepje in de douche liggen en dan nog een gewone douchegel, kwestie van af te kunnen wisselen. De douchegel die ik deze keer opmaakte is de Hawaii flower & oil van Nivea. Best fijn maar niet speciaal ofzo, de 'olie' voelde ik niet:

Ik maakte ook mijn Fructis conditioner uit Egypte op. Jammer omdat het me telkens aan mijn vakantie deed terugdenken maar ook weer niet jammer want ik vind de geur van Fructis producten niet zo lekker:

De deo die ik opgebruikte is deze 'Minimising' van Dove. Vind de geur wel aangenaam en voor de rest is het een basic deo die ik wel vaker heb opgemaakt:

De Miss Sporty Studio Lash mascara is niet echt 'op' geraakt maar hij was na een maand gebruiken al behoorlijk uitgedroogd:

Iets wat fysiek ook niet 'op gaat' is een waxmelt. Ik vergeet deze soms op te nemen in dit artikel maar als hier geen geur meer van af komt is het in princiepe ook op en gooi ik ze weg: 

Bij de Ultra Bland van Lush heb ik een beetje vals gespeeld. Hij was over zijn houdbaarheidsdatum heen en er zat nog de helft in. Hier heb ik dus met een doekje alles uitgeschraapt en de inhoud weggegooid:

Als laatst de leave in conditioner van Inecto. Deze was ook al jaren oud en zo goed als leeg, ik zag hem 2 weken geleden staan in mijn kast en dacht 'weg ermee!':
xoxo Tessa

6 opmerkingen:

Angelique zei

Veel opgemaakt!

Anoniem zei

Ik snij mijn Lush zepen ook altijd in twee blokjes. Anders zijn ze zo groot eh. En ik wissel graag af :-) Deze heb ik nog wel niet geprobeerd.

Anna zei

Wat een leuk artikel! Je hebt echt veel opgemaakt, leuk om te zien.

Anoniem zei

Leuk artikel, vindt het heel leuk om te zien, jammer van de shampooo, inderdaad een grote fles

Griet Lucas zei

Ik zou ook eens wat producten moeten weggooien die over hun vervaldatum zijn!

Vanessa zei

Leuke producten heb je opgemaakt! Die douchegel van Nivea vind ik zelf heerlijk.