maandag 19 augustus 2013

Sleek blush 'Rose Gold'


Voor mijn verjaardag kreeg ik deze blush die al zowat een jaar op mijn wishlist stond. Benieuwd wat ik er uiteindelijk van vind?

Deze Sleek blush zou redelijk in de buurt komen bij de befaamde 'Orgasm blush' van Nars. Die van Nars kost bijna 30 euro, deze van Sleek 6 euro. Dan is de keuze snel gemaakt he?

Ik zocht online even de swatches op en inderdaad, de 2 zitten een beetje in dezelfde categorie. Die van Sleek lijkt bijna nog meer pigment te hebben en nog meer goude shimmer:

En nu dan mijn eigen swatch...Ik verbaasde me meteen over het pigment, dit zou net zo goed een high end blush kunnen zijn, serious:

Het is een kleur waar je absoluut geen highlighter bij nodig hebt, de mooie gouden glans zit er al in verwerkt. Je moet dus wel een beetje van wat opvallendere blush houden:
Jawel, I'm impressed. Ik zou in de toekomst nog wel een sleek blush willen bestellen. Je vind het merk Sleek op verschillende Nederlandse webshops zoals Boozyshop en Alicejo.com.

Ik ben trouwens vanaf vandaag weer aan het werk dus ik kan niet beloven dat er nog elke dag een artikel komt. Het zal gemiddeld terug om de dag zijn en alleen als ik tijd heb een extra artikel. Hopelijk hebben jullie genoten van het dagelijkse artikel in juli en augustus.

xoxo Tessa

9 opmerkingen:

dresses and daisies zei

Heb hem ook, echt heel mooi!

Sofie zei

Ik heb deze al veel te lang niet meer gebruikt! Hoog tijd om hem nog eens van onder het stof te halen :)

Valley Doll zei

Die staat al hééél lang op mn wishlist maar het is er nog nooit van gekomen om hem effectief aan te schaffen.

Vera zei

Heel mooi!

Savannah zei

Prachtige blush, staat op mun wishlist

Unknown zei

Ik heb deze ook. Vooral in de zomer is deze prachtig!

Just Love Life zei

mooi is ie he <3 heb m zelf ook. mijn favoriete blush

Lexi zei

Deze is zooo mooi! Ik wil hem zo graag!

Shana zei

Deze staat ook op mijn wishlist! Heel mooi, zeker met die gouden shimmer er in.