dinsdag 13 augustus 2013

Weekendje weg: beauty producten

Volgende week begin ik weer met werken na 2 maanden vakantie, gedaan met luieren! Het afgelopen weekend ben ik 3 dagen naar zee geweest, kwestie van nog snel van mijn vakantie te profiteren he ;)

Aangezien mijn ouders een verblijf aan zee hebben moet ik al nooit met dingen als shampoo,douchegel etc. slepen, dat staat daar allemaal al. Ik laat jullie vandaag zien wat ik wel in mijn make-up bag meesleep.

De make-up zelf:
Ik heb me nog netjes ingehouden vind ik. Voor een weekendje neem ik bijvoorbeeld al nooit oogschaduw mee. Ik koos 1 bronzer, 1 blush en 1 kwast voor erbij, mini handcreme, een mascara, oogpotlood, wenkbrauwpotlood, 2 lippenbalsems en een concealer pallet.

Mijn eigen reiniging neem ik ook altijd mee voor het geval er niks meer staat:
Momenteel is dat een oogmake-up remover van Demak'up en een tonic van Yves Rocher.

Als laatst de geur-dingen:
Ik nam een Bourjois deo en 2 parfum staaltjes mee. Met een full size parfum slepen vind ik niet de moeite voor een weekendje weg, daar zijn die staaltjes ideaal voor.

Sleur jij veel met je mee voor een weekendje weg of hou je het ook bij het minimale?

xoxo Tessa

7 opmerkingen:

Shana zei

Ik probeer me altijd wel bij het minimale te houden,
maar dat lukt me toch nooit.
Ik hou ervan om nog keuze tussen producten te hebben, zo zal ik altijd al een paar lipsticks meenemen in plaats van eentje.

Katrien zei

Ik durf zelfs op weekend vertrekken met alleen een mascara. Zeker als je er gaat zwemmen enzo heeft make-up toch geen zin.

Valley Doll zei

Leuk dat je ouders een verblijf aan zee hebben :-) ! Ik ben stiekem toch blij dat ik al aan zee woon :-). Zelf sleur ik meestal niet zo veel mee op weekend, enkel het uiterst noodzakelijke.

Anoniem zei

Dat valt best mee :-) Ik vertrek vrijdag voor vier dagen naar België en ik ben nu al aan het stressen over wat er allemaal mee moet...

Vanessa zei

Leuk om te zien! Ik neem altijd teveel mee, vind het echt moeilijk om te selecteren.

Lexi zei

Ik gebruikt ook die reiniger van Demak'up! Heel fijn spul vind ik zelf.

Unknown zei

Ik probeer mij altijd in te houden, maar dat lukt meestal niet. Uiteindelijk neem ik zoveel mee en gebruik ik meer dan de helft niet :). Veel plezier aan zee!