zondag 20 oktober 2013

Badkamerrek uitmesten


Toen ik Mascha's badkamer-declutter filmpje zag op beautygloss een paar dagen geleden moest ik een beetje lachen. Ik heb ongeveer hetzelfde Ikea meubel als haar in mijn badkamer staan en bij mij word dit rekje ook altijd een grote puinhoop. Mijn badkamer kast zelf haal ik wel 2 x per jaar leeg om eens grondig op te ruimen, maar dit rekje durf ik al wel eens vergeten.

Alle stylingsproducten voor het haar staan er kriskras door elkaar, verdeeld over 2 plankjes. Daartussen liggen ook nog allerlei borstels en elastiekjes, niet zo netjes.

Ik besloot alles op de grond te zetten en de kastjes eens fatsoenlijk te poetsen. Het volgende legde ik aan de kant om weg te gooien:
Wat een zooi... Je ziet onder andere een lege deo, oude haar producten, mega oude juwelen en een reeks mysterieuze dopjes.

Ik kocht een bakje bij de Action en het herindelen kon beginnen:
 Bovenin de mand liggen al mijn tangen. Het eerste schap bevat nu alleen mijn borstels en elastiekjes en op de plank er onder staat het Action mandje met mijn meest gebruikte haar producten.

Veel beter! Vergelijk maar eens met de eerste foto. Mijn back-up haar producten staan weg in een kast, dit zijn puur de dingen die ik nu gebruik:

xoxo Tessa

6 opmerkingen:

Beauty Treasures zei

Ik heb niet zo'n badkamermeubel, maar ik zou wel ook eens heel dringend mijn badkamer moeten opruimen.

Ziet er netjes uit.

Valley Doll zei

Ik doe niet liever dan af en toe eens een kast uitmesten en dan alles in bakjes en doosjes te steken. Mijn vriend komt er gek van :-D !

BeautyLoves zei

Ik ben dol op organiseren en opruimen (ja, erg hè) dus ik ga regelmatig in zo een opruim frenzy en dan ga ik er met de grove borstel door. Te veel clutter werkt voor mij gewoon niet!

Anoniem zei

Ik ben een echte ordefreak dus alles is bij mij altijd al vrij ordelijk en georiganiseerd :-) Maar toch hou ik er van om regelmatig nog eens extra goed op te ruimen.

Michaela zei

Voelt altijd zo goed om oude dingen weg te gooien en alles opnieuw te orderen!

Cynthiiaa zei

Haha, wat een verschil joh! Het ziet er wel weer netjes uit. :) Toevallig gooi ik altijd de dopjes meteen weg, maar oude producten slingeren ook nog weleens rond. Ik gooi veel wel meteen weg, maar sommige producten gaan op totdat ze niet meer leeg te halen zijn. xD