dinsdag 22 oktober 2013

Luxe producten die hun geld waard zijn


Ik ben zelf wel een luxe paardje qua beauty en verzorging, ik geef dat toe. Doe mij maar 3 mooie Mac blushes in plaats van 6 stuks van Catrice. Wat niet wil zeggen dat er geen fijne budget-proof producten bestaan, maar dat is voor een ander artikel. Vandaag laat ik jullie een aantal producten zien die wat prijziger zijn maar hun geld wel waard zijn.

Ik begin met 2 haar producten:
Ik was al fan van serums maar sinds ik de Mythic Oil van L'oreal Professionnel in huis heb gebruik ik bijna niks anders meer. Als mijn haar pas gewassen is heeft het snel de neiging om er een halve dag frizzy uit te zien, dit product helpt dit te temmen. Dit goudgele flesje kost 25 euro maar je hebt ook maar een piepklein beetje nodig per keer dus je komt er lang mee toe.

Ernaast zie je de Urban Antidotes shampoo van Tigi's Bed Head lijn, een zeer fijne shampoo. Ik durf ook wel eens afwisselen met drugstore shampoo's hoor maar kom toch altijd graag terug op Tigi. Met een goede shampoo hoef ik mijn haar eigenlijk maar 1x per week te wassen als ik dat wil. Het valt echt op dat mijn haar er wat langer fris door blijft uitzien. Oh en het ruikt ook dagen aan een stuk lekker, deze van Tigi ruik ik op dag 3 bijvoorbeeld nog altijd! Ik heb nu wel een mega fles maar een normaal formaat van deze shampoo kost zo'n 13 euro.

Dan de make-up'jes:
- Nars Albatros highlighter
- Bobbi Brown creamy concealer kit
- Mac cremesheen lipstick

De Nars highlighter is een gele highlighter, dit is sowieso heel moeilijk te vinden tussen de budget merken. Als je al een fatsoenlijke highlighter vind in de drugstore is deze vaak beige achtig of roze en dat vind ik niet overal bij staan. Een wit-gele highlighter kan bij en over elke blush! Deze Albatros van Nars is gewoon perfect en dan heb ik er wel 25 euro voor over.

De creamy concealer van Bobbi Brown is zowat de Rolls Royce onder de concealers. Je kan het zowel op plekjes als onder de ogen gebruiken en hij dekt erg goed zonder de huid uit te drogen. Dit setje met bijkomend poedertje om alles af te poederen kost 33 euro...Da's even slikken bij het afrekenen maar voor iemand met behoorlijke donkere kringen onder de ogen vind ik het dit wel waard.

Als laatst de Cremesheen lipsticks van Mac. Yup, ik vind lang niet alle finishes van Mac goed. Ik draag bijna elke dag lipstick en vooral in de koude maanden wil ik dan alleen extreem voedende/smooth lipsticks. Als je bij Mac tussen de Cremesheen formule kijkt zit je dan zeker goed. Ik heb er verschillende van maar de kleur die je op de foto ziet is 'Creme Cup', een mooie naturel roze. Voor €18,50 heb je er eentje in huis.

Vertel op, wat zijn jullie lievelings luxe producten?

xoxo Tessa

8 opmerkingen:

Sofie zei

Ik ben gek op de douchecreams van Philosophy. Deze zijn gemiddeld iets duurder dan een doorsnee doucheproduct, maar ik ben er gek op!

Unknown zei

Mooie producten heb je uitgekozen. Ik ben zelf meer voor budgetmerken, al droom ik stiekem ook wel van een Nars of Mac blush

The Style Class zei

Mooie producten. Ik wil ook graag nog is een Nars blush proberen. Als een product goed is, heb je het geld er ook altijd wel voor over, vind ik !

Valley Doll zei

Ik ben ook groot liefhebber van de Mythic Oil !

Unknown zei

Eerlijk gezegd heb ik niet echt luxe producten

Griet Lucas zei

Oh ik ben een sucker voor alles van MAC! Verder koop ik hier en daar eens een luxe product samen met een budget product

peggy timmermans zei

Volledig mee eens!

Claudia zei

Ik ben zo benieuwd naar die highlighter!!