woensdag 2 oktober 2013

Beauty bummers

Het is oktober dus kwestie van in het halloween thema te starten, zie hier mijn nieuwste beauty bummers:

Ugh, ik wou eerst zelfs niet eens over deze doekjes van de Action schrijven. Ok je kan nu wel zeggen 'wat verwacht je voor 1 euro?!' maar ik vind ze pure 'horror'. Ze zijn ten eerste niet nat genoeg (dit kan nog persoonlijk zijn want ik hou van hele vochtige wipes) maar ze zijn ook gewoon te ruw om op je gezicht te gebruiken! Verzachtend my ass, ze maken mijn huid zo gevoelig dat ik ze maar ga opgebruiken om swatches mee weg te halen of dingen mee schoon te maken. Oh en ze ruiken naar...zeep.

Dan een Labello die ik liever kwijt dan rijk ben in mijn stash. Ik ben sowieso al geen grote Labello fan, ze doen niet veel voor mijn lippen maar enfin, sommige hebben tenminste nog een lekker geurtje. Deze 'Fruity Shine dragon fruit' vind ik zo'n vieze chemische lucht hebben dat ik hem meestal na 5 minuten van mijn lippen af veeg. Ook is de structuur van deze soms haast korrelig :s alsof er stukjes glitter inzitten. Brr nee, ik weet niet of ik deze ga kunnen opmaken.

Als laatst een mega gehypte blush in beauty land, de Nyx blush in 'Angel':
Need I say more? Ik snap het echt niet...Ik zie al bijna niks op mijn vinger, laat staan op mijn gezicht! Er komt wel genoeg product af maar het is gewoon een vreemde lichte kleur wat aanleunt tegen huidskleur. Ik ga hem nog het voordeel van de twijfel geven aangezien ik in de winter nog wat bleker ga worden, misschien kan ik er dan iets van zien maar momenteel is het een dikke bummer. 

xoxo Tessa

8 opmerkingen:

Shana zei

Misschien kan je die blush wel als highlighter gebruiken :)

Tessa zei

^nee helaas, hij is compleet mat en huidskleurig.

Unknown zei

Ik vind de reinigingsdoekjes van Am Facette wel heel fijn, maar ik denk dat het een beetje van persoon tot persoon afhangt. x

Anoniem zei

Jammer van die Labello, zeg, dat had ik niet verwacht...

Savannah zei

de reinigingsdoekjes en de labello heb ik ook gehad en vond er ook niks goeds aan.

Valley Doll zei

Die reinigingsdoekjes klinken echt als de horror.

Kelly zei

Wat jammer zeg!

Anoniem zei

Leuk om te zien