zaterdag 26 oktober 2013

Max Factor 'Clump Defy' Mascara


Tijd voor weer eens een mascara review. Ik heb trouwens besloten om dit alleen nog maar te doen bij fijne mascara's. Een middelmatige mascara vind ik niet echt de moeite waard om over te schrijven en een rot slechte zien jullie dan wel  voorbij komen in een 'beauty bummers' artikel.

Max factor vind ik over het algemeen een beetje een saai merk, maar hun mascara's zijn de top van de drugstore. Ze zijn dan ook een paar euro duurder dan die van Maybelline en L'oreal maar ik wacht altijd op een actie zodat deze ook lekker betaalbaar blijven.

Goed, Clump Defy van Max Factor dus. Ik heb deze mascara nu al 2 weken in gebruik en ook deze laat me niet in de steek. Het borsteltje was even wennen moet ik toegeven, de vorm is flink gebogen, als een banaan:

Kleine memo die ik er altijd bijzet: ik ben niet gezegend met supermooie lange wimpers, helaas. Langs de ene kant maakt me dat een goede testpersoon, als er bij mij zelfs volume inkomt dan werkt ie vast voor iedereen!

Dit was 1 dun laagje, nog niet veel speciaals:

Maar na een 2de laagje vond ik het resultaat wel goed:

Ik geef deze mascara een 8/10. Niet de beste die ik ooit van dit merk heb gehad (dat blijft voorlopig Masterpiece Max) maar ook zeker fijn.

xoxo Tessa

5 opmerkingen:

Savannah zei

Een mooi resultaat! Vind het ook het beste drugstore mascara merk.

Liesbeth (candyandtreats) zei

Hij staat nog op mijn te testen lijstje!


<3

Unknown zei

Deze staat al een tijdje op mijn verlanglijstje. Lijkt mij echt een fijne mascara.

Savannah zei

Heb hem ook, alle mascara's van maxfactor zijn serieus goed

Unknown zei

Het resultaat ziet er goed uit!