maandag 14 oktober 2013

Revlon Lip Butters 'Pink Lemonade' & 'Juicy Papaya'


Een paar maanden geleden konden jullie de review al lezen van mijn eerste lip butter, 'Strawberry Shortcake'. Deze getinte lippenbalsem was op korte tijd mijn nieuwe favoriet geworden en ik was overtuigd dat ik er meer wou.

De lip butters zijn in Belgiƫ gewoon bij de Inno te koop dus dat is geen probleem. Maar toen ik voor het schap stond te swatchen merkte ik helaas op dat bijna alle kleuren shimmer bevatten en ik draag het liefst creamy kleurtjes. Met spijt in het hart nam ik toen geen nieuwe mee. Eenmaal thuis besloot ik op Ebay te kijken en stootte ik op een Limited Edition lijn met creamy kleurtjes! Ik besloot er 2 te bestellen:

Een nude roze kleurtje stond op mijn wishlist en die heb ik gevonden in 'Pink Lemonade':

Toen ik deze voor het eerst op deed was ik niet meteen onder de indruk want deze kleur is niet het meest gepigmenteerd. Hij heeft enkele laagjes nodig om te dekken, maar dan is hij gelukkig wel mooi.

Online las ik overal dat 'Juicy Papaya' de perfecte peachy tint was dus deze gooide ik ook zonder twijfel in mijn elektronische winkelmandje:


Hell yeah! Dit is mijn nieuwe favoriet. Ideaal voor wanneer je geen zin hebt in een extreme bold lip maar wel een kleurtje wil dragen. Deze heeft wat meer pigment als de vorige en zit er na een paar vegen perfect op:


Ik ben van beiden nieuwe aanwinsten erg tevreden. Het zijn ook ideale winter-proof producten aangezien ze geen velletjes benadrukken. Ik zou zeggen: kijk eens op ebay.com, ik heb zo'n 7 euro per stuk betaald inclusief verzending en er staan veel kleuren op die ze bij ons dus niet verkopen.

xoxo Tessa

9 opmerkingen:

Beautyjuf zei

Wat een mooie subtiele kleurtjes :-)

Melissa zei

Heel mooie kleurtjes, erg subtiel!
x

peggy timmermans zei

Ik hou wel van dat boterige effect op de lippen, vind dat mooi.

Anoniem zei

Ik heb beide :-) Juicy Papaya vind ik echt super van kleur.

Anneloes zei

Mooie kleurtjes! En hoera, ik woon nu ook (de halve week) in Belgiƫ, dus nu kan ik ze ook scoren :D

Valley Doll zei

Allebei mooie kleurtjes :-) ! Ik ben ook niet zo voor shimmer op mn lippen.

Shana zei

Die laatste is inderdaad heel mooi! :)

Unknown zei

Ik heb hier al zoveel goede dingen over gehoord en ze zien er inderdaad heel mooi uit. Ebay lijkt mij een goede tip om deze te kopen, dank je wel! x

Unknown zei

De lipbutters lijken me beiden erg fijn