woensdag 22 januari 2014

'Kwasten houders' van de ActionOp de foto hierboven zie je het opbergsysteem dat ik anderhalf jaar lang voor mijn kwasten heb gebruikt. De houdertjes kwamen van het Kruidvat en het is een mooi idee maar de kwasten vallen er haast uit doordat de vakjes te kort zijn. Ik besloot deze houdertjes op Kapaza te zetten en verkocht ze sneller dan verwacht dus ik had ineens dringend een nieuw systeem nodig!

Gelukkig vond ik tijdens een blitzbezoek aan de Action ineens deze leuke glaasjes. Het zijn waarschijnlijk kaarsenhouders ofzo maar daar trekken we ons niks van aan:
Er bestaan een stuk of 4 teksten en er is keuze uit een zwart of wit lettertype. Qua hoogte zagen ze er ideaal uit, een stuk hoger dan de houdertjes die ik had in ieder geval.

Ik nam er eentje mee voor mijn oogkwasten en eentje voor de gezichtskwasten:
En jawel, ze zijn prima! Mijn kwasten zitten hier stevig genoeg in en zullen er niet meer uitvallen. Je zou de glaasjes zelf nog wat kunnen pimpen met glitter of een lint maar ik vind ze voorlopig leuk genoeg zo.

En dan nog het beste: Ze kosten 50 cent per stuk!

xoxo Tessa

6 opmerkingen:

Evelien zei

Die kortje bakjes gebruik ik voor mijn lipsticks. Inderdaad niet zo handig voor kwasten.
Ik gebruik hier ook onder andere een kaarsenhoudertje van de Action voor.

Mattania zei

Wat leuk! Ik maak zelf nu gebruik van oude augurk potten haha ^^

Mattania zei

Wat leuk! Ik maak zelf nu gebruik van oude augurk potten haha ^^

Anoniem zei

Ja, voor dat geld kan je niet sukkelen :-) Leuk opbergidee!

Anoniem zei

Ik gebruik gewoon een mooi drinkglas van de Kringloopwinkel, ongeveer dezelfde prijs als jij voor deze kaarsenhouders hebt betaald.

Unknown zei

Leuk voor dat geld! :)