donderdag 30 januari 2014

Verwaarloosde producten


Het is alweer een tijdje geleden maar vroeger schreef ik ook wel eens een 'verwaarloosde producten' artikel. Het is soms fijn om jezelf er aan te herinneren om alles te gebruiken. Je kan natuurlijk niet alles tegelijk gebruiken maar als je een behoorlijke collectie hebt belanden bepaalde producten soms achteraan in je stash en dat is zonde.

Zo heb ik bijvoorbeeld 4 lipsticks van Mac. Het zijn stuk voor stuk mooie draagbare kleuren maar ik pak ze de laatste maanden zelden, daar moet ik verandering in brengen!

Hetzelfde verhaal met mijn 10 blush palette. Ik was hier vroeger dol op en kan me niet herinneren wanneer ik hem voor het laatst heb gebruikt. Ok er zitten wel een aantal typische zomer tinten in maar ook een paar mooie voor nu.

Als laatst: vloeibare eyeliners! Een jaar geleden gebruikte ik bijna niks anders, tegenwoordig pak ik bijna altijd oogpotlood omdat dit sneller is. Helaas heb ik door de week weinig tijd om me op te maken in de ochtend maar ik ga toch proberen deze eyeliners op te gebruiken.

Duik maar eens kritisch in je lades/kasten, je hebt vast ook nog het een en ander staan dat je eigenlijk op zou moeten maken of tenminste vaker gebruiken.

xoxo Tessa

4 opmerkingen:

Es zei

De blush palette is echt mooi. Wel jammer! X

Unknown zei

Leuk artikel! Ik verwaarloos eigenlijk blush :p

Unknown zei

Leuk om te zien! Ik verwaarloos vooral mijn parfums omdat ik zo vaak naar dezelfde geurtjes grijp en dan zijn er zo'n paar die er al maanden onaangeroerd blijven staan.

peggy timmermans zei

Eigenlijk zouden we allemaal eens in ons eigen winkeltje moeten gaan shoppen he?