woensdag 8 januari 2014

Remington Pearl Pro Curl Wand 32mmHerinner je je *dit* artikel nog dat ik onlangs schreef over de 1,5 inch krultangen? Na maanden zoeken is er eindelijk eentje te koop bij ons en dan nogwel aan een mooie prijs!

De Remington pearl wand bestond al langer maar nu is er dus ook een dikkere versie van ongeveer 1,5 inch (32mm). In de verpakking vind je de wand, een handschoen (die ik persoonlijk nooit gebruik) en een handige opbergzak:

En dit is hij dan:

Hij is in te stellen in hitte en gaat tot 210 graden, dit kun je opvolgen op het schermpje. Er is ook de mogelijkheid om je temperatuur tijdelijk vast te zetten, dit doe je door de 'min' ingedrukt te houden wanneer de temperatuur naar wens is. Dit moet je wel telkens opnieuw doen als je de tang aanzet, de functie is puur om niet per ongeluk op de knopjes te duwen tijdens het krullen.

Ik laat jullie het verschil in dikte even zien met mijn Tigi wand die ik al ruim een half jaar in gebruik heb:
Die van Tigi is een middenmaat, er bestaat nog een kleiner formaat bij de meeste merken maar die krullen vind ik niet mooi (heel strak). Als ik een iets duidelijkere krul wil pak ik dus die van Tigi, als ik meer 'losse waves' wil neem ik die van Remington! 

En dan hier het belangrijkst, het resultaat met de Remington wand:
 Mooie, 'uitgezakte krullen' zonder een dag te moeten wachten of er door heen te hoeven borstelen. En zo zie ik ze persoonlijk het liefst. Ik ben dus super blij met mijn 1,5 inch Remington Pearl Pro curl wand! Je vind hem online voor rond de 40 euro.

 xoxo Tessa

5 opmerkingen:

Unknown zei

Zo zie ik ook het liefst krullen, echt mooi zo'n uitgezakt effect.x

Unknown zei

Zo zie ik ook het liefst krullen, echt mooi zo'n uitgezakt effect.x

Anoniem zei

ik heb een vraagje waar heb hem gekocht online of in de winkel

Tessa zei

^online, redcoon, coolblue en nog een hoop andere webshops hebben em!

Unknown zei

Wauw wat een prachtig resultaat! Staat je heel goed:)