zaterdag 19 april 2014

Anastasia Brow Powder Duo

Met wenkbrauwproducten ga ik altijd door fases. De ene keer gebruik ik een jaar lang potloodjes om ze bij te tekenen en dan weer poeder. Ik teken ze in ieder geval al jaren bij, ik heb nu eenmaal geen perfecte volle wenkbrauwen van mezelf.

Hét merk qua brow styling en verzorging is natuurlijk Anastasia, een schande dat ik er nog nooit iets van geprobeerd had dus. Enfin, ik liet me bij Douglas adviseren en ging een kwartiertje later met een doosje brow powder naar huis:

Bij zo'n high end merk word er samen met de brow-specialist uitgebreid met je bekeken welke kleur het best bij je past en bij mij is dat de 'medium brown'.

De kleur heet dan wel Medium Brown maar hij bevat ook een mooie as tint voor de donkere blondines. Je kan ook altijd de 2 kleuren mengen, dat werd me zelfs aangeraden door de dame die mij hielp. Ik had zelf nog een kwastje liggen thuis, anders moet je dat er nog bij kopen.

 Aanschouw eerst even mijn wenkbrauwen:
Ok, de schoonheidsspecialiste heeft ze nu ook wel wat te dun gewaxt naar mijn zin maar dan nog. Ik heb zoals je kan zien wel last van 'kale plukjes' in mijn wenkbrauwen, vooral aan het begin.

Met het kwastje en het wenkbrauwpoeder trek ik kleine streepjes (het nabootsen van extra haartjes eigenlijk) totdat het gewenste resultaat is bereikt: 
Ik vind het wel een natuurlijk resultaat en ben tevreden over het poeder van Anastasia. Je betaalt voor het duo 28 euro, niet goedkoop maar je doet er wel jaren mee.

xoxo Tessa

2 opmerkingen:

Melissa zei

Ziet er heel mooi uit!
x

Griet Lucas zei

Ik wil deze ook nog zo graag! Het resultaat is echt heel mooi