woensdag 23 april 2014

Make-up Confidential Tag


De Make-up confidential tag/Make-up secrets tag gaat al een tijdje rond in het Engels. Ik ga de vragen gewoon vrij vertalen, dat is fijner voor de mensen die minder goed Engels kunnen.

1. Wat is het oudste product in je stash?
Ik liet deze groene H&M oogschaduw al eens eerder zien, ik gebruikte hem in het 4de middelbaar. Deze moet dus ongeveer 8 jaar oud zijn., poeder producten gaan gelukkig jaren mee. Niet dat ik nog wekelijks groene oogschaduw draag maar héél af en toe trek ik er nog eens een lijntje mee onder mijn ogen ofzo, al is het maar uit nostalgie.

2.Wat is de nieuwste aanwinst in je stash?
De DM (drugstore) is de laatste beauty winkel waar ik wat kocht dus dat moeten deze 2 zijn. De Colossal mascara en paarse Babylips van Maybelline.

3. Wat is het duurste item uit je stash?
Ik kon 2 jaar geleden nog net op tijd aan een 'Rose Diamond' highlighter van Dior geraken voor hij uit het assortiment ging. Ondanks dat ik hem regelmatig gebruik staat het logo er nog steeds ingedrukt, hij is gelukkig erg zuinig! Maar uhm..to the point: de price range was 50 euro.

4. Wat is het goedkoopste product uit je stash? (wat je veel gebruikt)
Absoluut de wenkbrauwgel van Hema.  Hij kost rond de 3 euro en je doet hier maanden mee. Ik heb er al veel geprobeerd en er zijn zelfs duurdere die niet tegen deze op kunnen.

5. Wat is het grootste 'koopje' uit je stash?
Dat moet de Benefit 'Coralista' blush zijn. Er was toen al 15% korting bij Sephora en ik had ook nog eens een cadeaubon. Dus deze blush die normaal in de 30 euro kost had ik toen haast gratis, score!

6. Wat is de grootste miskoop uit je stash?
Deze Lancaster blush kocht ik tijdens een uitverkoop maar hij was met korting alsnog niet goedkoop. Helaas heb ik hem tot op heden nog maar 2x gebruikt omdat hij me niet staat, zonde. Ik zou deze dus beter verkopen.

7. Duik doorheen je stash, welk product was je stiekem een beetje vergeten?
Oops, deze lippenbalsem van Beyu heb ik ook nog maar een paar x gebruikt aan de punt te zien. Hij was onderin beland en ik heb hem nu terug bovenaan gelegd zodat ik hem zie liggen. Eind vorig jaar waren dit soort lipbalmsticks helemaal 'in', ik moet ze maar weer eens gaan gebruiken.

8. Welk product is zijn geld nu écht waard (als je 1 ding mocht aanraden)?
Prijs-kwaliteit vind ik dat iedere vrouw de Pro Longwear concealer van Mac zou moeten in huis halen. Hij kan zowel op vlekjes als onder de ogen gebruikt worden en ja hij kost 18 euro maar het zou me niet verbazen als je hier 2 jaar mee doet, zo weinig heb je nodig.

9. Show 3 producten waar je momenteel gek op bent:
- De Mac blush in Dainty is mijn favoriete blush ever. Momenteel gebruik ik hem weer bijna elke dag.

- 'Shy girl' lipstick van Mac heb ik pas maar het is zo'n mooie draagbare nude kleur! Denk dat deze heel veel vrouwen goed zal staan.

- de paarse Babylips van Maybelline is helaas niet bij ons te koop, heb hem in Duitsland gekocht. Hij geeft een piepklein beetje kleur af en ruikt heerlijk naar perzik snoepjes.

Neem de tag gerust over op je blog! Ben benieuwd naar jullie antwoorden.

xoxo Tessa

3 opmerkingen:

Daniëlle Springer zei

Die concealer van Mac klinkt wel heel erg fijn eigenlijk. Leuke tag! Ik heb een tag gedaan die er veel op lijkt. De Closet Confidential tag.

Unknown zei

Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award! Ik vind je blog namelijk erg leuk!
De concealer en de Hema Brow Gel vind ik zelf echt heel goed!
De vragen van de Liebster Award staan op mijn blog! www.chielingyueh.blogspot.nl

Lies zei

Wat een leuke tag! De MAC concealer lijkt mij heel erg fijn. Als ik er eens het geld voor heb wil ik er zeker naar kijken.