dinsdag 29 april 2014

High end Highlighters & Bronzers

Het viel me vorige week ineens op dat ik maar 1 bronzer in mijn stash heb, say whattt? Nuja, ik gebruik toch geen shimmery bronzers dus op zich is 1 matte ook wel genoeg. Ik heb 2 highlighters dus als ik iets glowy wil maken gebruik ik deze er over.

Maar omdat ernaar kijken ook al leuk is laat ik vandaag een aantal bronzers en highlighters zien die ik misschien nog ooit zou willen/benieuwd naar ben.

'Hoola' bronzer van Benefit:
Dit schijnt dé bronzer te zijn om mee te shapen. Hij is volledig mat en behoorlijk gepigmenteerd. Ik heb 2 jaar geleden nog voor deze getwijfeld maar heb toen de Chocolate soleill van Too faced gekocht (waar ik overigens ook nog altijd blij mee ben). Ik denk stiekem ook dat Hoola in de winter te donker zou zijn voor mij.

Nars 'Laguna' bronzer:
In diezelfde prijscategorie (+- €33) hebben we ook nog de Laguna bronzer, deze is misschien nog meer gehyped als Hoola. Hij is niet 100% mat maar het scheelt niet veel, hij schijnt heel naturel uit te zien bij zowat iedereen. Nars is niet te koop in de Benelux, maar goed voor mijn portemonnee denk ik dan.

Kardashian 'Cabana' bronzer:
Niet zo extreem high end als de vorige 2 maar hij kost toch €18. Deze handige 3 kleuren bronzer past bij elk seizoen en uhm...voor zover een bronzer dat kan zijn schijnt deze waterproof te zijn!

Qua highlighters 'kwijl' ik enkel op de MSF's van Mac:

Ik wil er al jaren eentje kopen maar kan nooit kiezen! Met elke nieuwe collectie zitten er weer andere bij en sommige zien er ook redelijk heavy uit, als in: alleen geschikt voor een feestje...

Als iemand een van deze dingen heeft, shoot! Ben uiteraard benieuwd wat jullie er van vinden.

xoxo Tessa

9 opmerkingen:

Unknown zei

Laguna van Nars lijkt mij een heel mooie bronzer.

Evelien zei

So-wie-so Soft & Gentle als mineralized skinfinish. Altijd verkrijgbaar en echt prachtig! Ik gebruik geen andere highlighters meer.

Ik gebruik zelf Nars Laguna en heb zelfs al pan geraakt. Toch vind ik hem eigenlijk niet zo speciaal. Hij doet zijn werk goed, maar ik denk persoonlijk dat een goedkopere bronzer het even goed kan doen en er hetzelfde zal uitzien. Zal hem allicht niet opnieuw kopen...

Pimpernell zei

Laguna is mooi maar die is niet compleet mat daarom zou ik Hoola aanraden :-)

Als je voor budget wil gaan...in de Hema hebben ze ook een matte mineral bronzer die qua kleur heel dicht bij Hoola ligt.

Sofie zei

Ik heb ook maar één bronzer :) En eigenlijk gebruik ik die niet eens zovaak :D
Wel ben ik gek op highlighters. Mijn favoriete is 'Girl Meets Pearl', een liquide highlighter van Benefti.

Anouk zei

Ik heb zelf de NARS Laguna Bronzer en de NARS Albatross Highlighter. Ze kosten wat, maar daar krijg je ook wat voor! Ik gebruik ze beide elke dag en ik kan ze beide echt aan iedereen aanraden!

Griet Lucas zei

Ik heb geen high end bronzer, omdat ik eerst 100% zeker wil zijn dat hij echt de moeite is en me goed zou staan. De MSF Soft & Gentle van MAC heb ik wel en is echt een prachtige highlighter :)

Shana zei

Hoola zou ik ook wel 'ns willen kopen :)

Tessa zei

thx voor de tips dames! ben nu wel heel benieuwd naar de Soft&Gentle van Mac :)

Chinouk | Graceful Glow zei

Oh ik heb Hoola op mijn wishlist staan, heb er nu een mini van & vind hem echt onwijs fijn! Wel heb ik al een MAC Mineralize Skinfinish in mijn bezit, de Soft & Gentle. Je kan hem inderdaad heel heavy maken, maar ook heel subtiel voor overdag. Mijn absolute favoriet!