dinsdag 1 april 2014

Shoplog

Een vriendin wou graag nog eens naar de Primark, ik was vorige maand nog geweest dus heb er niet veel gekocht. Qua kleding moet je daar sowieso geluk hebben maar er zijn gelukkig ook altijd veel accessoires.

Ik kocht er deze sandaaltjes met zwarte en zilvere steentjes voor 10 euro. In de zomer leef ik in dit soort dingen dus hopelijk zijn ze een beetje comfortabel:

Voor de rest nam ik er nog wat kleine dingen mee:
Grappige ijsschep, nagellak remover potje en een setje van 50 elastiekjes, allemaal € 1,50 per stuk.

En als laatst van Primark deze zebra handdoek:

Omdat de Primark wat tegenviel heb ik maar wat beauty shopping gedaan. Vooral gerichte dingen van op mijn wishlist van onlangs zoals de DKNY parfum. De body versie was nog niet te koop maar ondertussen kan ik de parfum weer gebruiken, heb hem wel gemist na 2 jaar:

Bij Kruidvat kocht ik de 2 Essence dingen die je in het vorige artikel al zag voorbij komen... De Babylips vind ik gelukkig wel fijn:

En aangezien ik veel douchegels heb opgemaakt de afgelopen maanden mocht ik mezelf wel belonen met 2 nieuwe Bodyshop producten. Toevallig kreeg ik 20% korting door mijn Bodyshop kaart, altijd fijn. Deze geuren zijn echt to die for!

Bij Douglas kocht ik eindelijk een wenkbrauwpoeder van Anastasia (al jaren op mijn wishlist) en kreeg er een Dior staaltje bij.

Bij drugstore Di nam ik een thermo gellakje mee. Heb er al ooit eentje gehad maar dat merk was slecht, ben benieuwd of deze wel mooi gaat zijn.


De volgende bloesjes van H&M stonden ook op mijn wishlist en het was zo druk dat ik ze zonder te passen heb meegenomen...
Ze zijn alleen lang niet zo mooi als op de promo foto's en ze vallen me ook te los aan de buik area. Denk dat ik ze beiden maar ga terugbrengen.

Met dit armbandje van Angela's Bijoux ben ik wel heel blij, past bij veel:

En als laatst nam ik nog een navelpiercing mee van bij Six, gewoon als back-up omdat ik die dingen wel eens verlies bij het zwemmen:
xoxo Tessa

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Het nagellak remover potje van de primark is erg goed en erg goedkoop! deze ga ik inslaan. (gisteren was ik aan het experimenteren met gellak en je kan dus nagelakstickers onder de topcoat dragen!! supper leuk! het blijft nu echt 5 dagen zitten :D ik ga nu al mijn nagelstickers opmaken :P


xx yournewfan

Unknown zei

Mooie aankoopjes. Primark is zo'n fijne winkel!

Tessa zei

@Feng, oh dan moet ik dat nog eens proberen! Heb het ooit met 1 merk nagelstickers geprobeerd en die bleven niet zitten onder gel.