vrijdag 13 juni 2014

Collectieve shoplog


Whoops, had precies al een tijdje geen shoplog meer geplaatst. Bij deze...

Ik begin met de online geshopte dingen, zo bestelde ik deze witte blouse met kant op Alixpress:

Ook van Alixpress is deze plakbh, deze koste me serieus maar 2 euro ofzo:

Ik wou graag eens halve wimpers proberen, ik bestelde 2 verschillende merken op Ebay:

Sinds kort ligt er een Big Bazaar bij me in de buurt, ik kom daar echt nooit zonder iets buiten. Deze keer lagen er maskertjes van Dr van der hoog en ik nam ook nog zo'n nep Travelo mee:

Mijn camera was na 4 jaar ook wel aan een upgrade toe, ik bestelde de Nikon Coolpix. Hij is lekker compact en heeft 20MP, goed genoeg voor de blog:

Ik heb altijd gezegd dat ik de Tangle Teezers te duur vind voor wat het is (het blijft plastiek) maar ik kon er nu 2 met een flinke korting scoren dus heb er nu eentje in de badkamer liggen en eentje in mijn handtas:

Het volgende zag je al in mijn laatste wishlist artikel voorbij komen, 'Ange eau Demon' parfum van Givenchy! Wou hem al een jaar en again, heb deze set met korting kunnen kopen dus nu was het moment ;-)

Aangeraden door een vriendin (kapster) en ik was er zelf ook al een tijdje benieuwd naar: Chroma Care van L'oreal Professionnel:

De laatste beauty aankoopjes komen van de DI. Een bezoekster gaf namelijk de tip dat ik daar eens moest kijken voor The Eraser concealer en inderdaad, ze hadden hem nog! Deze gaat schijnbaar uit het assortiment dus ik ben blij dat ik er nog eentje heb kunnen bemachtigen. De deoroller van Rexona is lekker klein en handig om mee te nemen in mijn tas.

Ugh, I love lace. Bij Only vond ik dit zwart peplum topje:

En bij Zara de perfecte skinny, een witte die niet doorschijnt!

Hij is zo perfect dat ik ook maar meteen een zwart exemplaar heb meegenomen:

En als laatst van Zara nog dit donkerblauwe bloesje:

Online las ik zoveel goeds over Skechers (sportschoenen) dat ik een paar besloot te bestellen. Ze kosten ongeveer de helft van Nikes en inderdaad, je loopt haast op wolkjes! Nu kan ik mijn gym shoes tenminste af en toe afwisselen.

Als laatst kocht ik nog deze slippertjes bij Primark. De foto doet ze geen eer aan, de steentjes blinken heel mooi.

 xoxo Tessa

3 opmerkingen:

De Dotties zei

Wauw mooie aankoopjes zeg! Ik ben wel benieuwd naar die halve wimpers. Die gouden tangle teezer vind ik onwijs mooi!

Unknown zei

Wat een leuke aankoopjes! Die broeken van bij Zara zien er erg mooi uit. Van het parfum van Givenchy zal je zeker geen spijt hebben, zo'n heerlijk geurtje!

Birte zei

Wat een hele hoop leuke spullen heb je gekocht! Ik ben ook een Tangle Teezer-fan :-).