zaterdag 28 juni 2014

Reminding myself: Restjes opmaken


Ik maak natuurlijk regelmatig opgemaakt artikels en soms is het op een maand tijd veel en soms weinig. Af en toe krijg ik dan ook 'opruimwoede' en ga ik door al mijn lades heen om te kijken wat ik echt moet opmaken of soms zelfs weggooien. Vandaag de dingen waar ik van mezelf aan moet werken...

Eerst 3 body producten die al een tijdje 'half leeg' in de kast staan:
De Nivea lotion voor onder de douche heb ik al eerder opgemaakt, fijn spul maar ik gebruik het zeker niet elke week. De mini deo van Vogue heb ik ooit een paar keer gebruikt en toen vergeten, heb hem nu in mijn tas gegooid. Daarnaast een mini scrub van The Body Shop, ook gewoon een kwestie van een paar keer te gebruiken.

Dan de dingen die ik uit mijn make-up lade haalde:

Zoals je kan zien heb ik 2 bijna lege concealer paletten liggen, vind ik zo vervelend! Het liefst maak ik ze meteen op maar groene concealer gebruik ik nu eenmaal niet zo vaak. Het poedertje van het Bobbi Brown concealer doosje is nu wel echt bijna op. Dan zie je nog een oogcrème van Yves Rocher, ben ik al zo lang aan het proberen opmaken.  Als laatst een eyeliner van Bourjois, hij werd me door iemand aangeraden en ik vind hem niet fijn :( Ik moet hem van mezelf nog een paar keer gebruiken en dan mag hij weg, dan heb ik toch moeite gedaan.

xoxo Tessa

2 opmerkingen:

dresses and daisies zei

Goed dat jij me er ook aan herinnert!

Birte zei

Ik vind het net leuk om een product dat zo goed als leeg is helemaal op te maken! Dan kan het ook meteen in een Opgemaakt-post ;-).