vrijdag 22 augustus 2014

Mac Mineralize Skinfinish in 'Lust'


Ik wou er eerst niet over schrijven omdat hij niet meer te koop is (ik heb hem op een outlet kunnen bemachtigen) maar dacht er ineens aan dat deze soms wel opnieuw uitkomen. Mac haalt regelmatig terug MSF's naar boven in collecties dus..als je hem ooit ziet, grijp hem!

De MSF's van Mac zijn het best te omschrijven als een gebakken poeder. Afhankelijk van de kleur zijn sommige MSF's namelijk een highlighter, sommige eerder een blush en sommige een bronzer. 'Lust' is een beetje een blush en highlighter in een.

De kleur is in ieder geval gepigmenteerd genoeg om als blush te dienen en zoals ik al zei bevat hij ook heel wat shimmer, een highlighter er over doen is overbodig.

Het leuke aan een gebakken product zoals de MSF's is dat ze er nooit identiek uitzien. Mijn 'Lust' heeft bijvoorbeeld veel van de lichte kleur en is een beetje donkerder in het midden. Maar het kan goed zijn dat een andere 'Lust' in de winkel meer donkere plekken of swirls heeft.

Waaw, ik ben nu al dol op deze blush. Opvallend is hij wel door de vele shimmer, niet iets wat ik snel naar het werk zou dragen.

Hier is hij subtiel aangebracht, de gloed is moeilijk op foto te krijgen maar echt prachtig.


De prijs is € 28,00. Mac heeft trouwens wel een aantal andere MSFs in het vaste assortiment. Maar met Limited edition collecties komen de mooiste dus altijd uit.

xoxo Tessa

9 opmerkingen:

Jolet zei

Wauw, hij is mooi!

Unknown zei

Hij ziet er erg mooi uit! Leuk dat je deze in een outlet hebt weten te bemachtigen.

Anoniem zei

Heel mooi. Zeker eentje om te onthouden als hij ooit terug uitkomt.

Kirsty zei

Hij ziet er wel erg mooi uit! :)

Anoniem zei

Heeel mooi! Liefs.

Unknown zei

Wauw, prachtig!

Anoniem zei

Heel mooi!

TT zei

Wauw, hij is echt super mooi :)

Marlayne Vermeulen zei

Prachtig product!