zondag 3 augustus 2014

Make-up Studio Concealer Box

Na de bummer van het vorige artikel heb ik vandaag weer een product voor jullie klaarstaan waar ik wél heel erg tevreden over ben! De Concealer Box van Make-up Studio.

Je hebt 2 verschillende paletten en dit is pallet '1'. Volgens mijn docente visagie was dit de beste/meest gebruikelijke, dus ik bestelde hem een paar maanden geleden.

Dit zijn de 6 kleuren die er in zitten:

 6 perfecte creamy concealers die ontzettend goed dekken en ook nog eens te mengen zijn. Vooral voor visagistes is dit palletje een must. Zo moest ik vorige maand een Indische bruid opmaken en daarbij had ik die donkerste concealer dus al nodig.

De oranje-roze tint gebruik ik persoonlijk niet zo vaak maar het is wel fijn om te hebben bij extreme donkere kringen (oranje mengen met een van de huidskleuren). Groen gebruik ik op klanten heel regelmatig, denk aan vrouwen met couperose. Breng voor de grap bij iemand met bv. rode kaken maar eens op de helft van het gezicht groen aan, ze zijn echt allemaal onder de indruk van het resultaat.

De volgende foto's zijn in verschillend licht genomen maar het gaat om het idee. Links heb ik duidelijk wat paarsige aders onder mijn ogen lopen, rechts (met concealer) is alles mooi egaal:

Ik heb ook het palletje met gelijkaardige tinten van Catrice en die is ook zeker fijn als budget oplossing maar qua kwaliteit natuurlijk niet te vergelijken met deze. Deze van make-up studio blijft veel langer zitten en de kleuren werken ook beter bij het neutraliseren. Maak je wel eens andere mensen op? Dan moet je deze echt halen! Hij kost € 20 online, je hebt weinig product nodig dus je komt er wel even mee toe.

xoxo Tessa

7 opmerkingen:

TT zei

Ziet er super goed uit :)

Bianca zei

Wat een mooi en handig product ik kende deze nog helemaal niet x

Oum Feerozah zei

Wat een verschil! Heel mooi

Anoniem zei

Ziet er goed uit! X

The Beauty Delivery zei

Lijkt mij erg fijn!! Ik hou wel van concealer (:

Jolet zei

Ziet er goed uit!

Kim zei

Ziet er wel goed uit! :D