woensdag 27 augustus 2014

Mariah Carey 'Luscious Pink'


I'm a sucker for cute parfum flesjes, dat is al lang geen geheim meer. Die van Mariah Carey zitten bijna allemaal in dit schattige vlinder flesje, ik moest er toch één vinden wat ik lekker vond ruiken! Ik heb er namelijk nog ooit 2 gekocht op de gok (ze zijn toch heel goedkoop) en die heb ik verder verkocht omdat ik ze niet lekker genoeg vond ruiken om te houden.

Ik besloot online de geurnoten op te zoeken en kwam uit bij deze 'Luscious Pink'. Hij werd online beschreven als licht fruitig en vooral heel fris en clean, oh yeah dit moest wel iets voor mij zijn.

Online vond ik deze parfum voor zo'n 15 euro dus ik besloot het er nog maar eens op te wagen en oef, hij is goedgekeurd! Kijk hoe mooi holografisch het flesje trouwens is:

Als je van frisse, soapy geurtjes houd is dit helemaal iets voor jou! Ideaal voor een werkdag of voor als je gaat sporten en niemand hoofdpijn wil bezorgen met je parfum. Doordat hij zo fresh & clean is blijft hij niet lang hangen maar ik kocht de 30ml dus die past prima in de handtas.


xoxo Tessa

6 opmerkingen:

Unknown zei

Wat een prachtige flacon! Ik zag laatst drie verschillende parfums van Maria Carey liggen bij Action, ze roken echt heerlijk!

Kirsty zei

Leuke flacon! Dit lijkt me niet echt een geurtje voor mij alleen!

Anoniem zei

Wat een mooi flacon! Ben erg benieuwd hoe de geur ruikt. x

Marlayne Vermeulen zei

De flacon is erg mooi!

Es zei

Het topje is van de topshop, weet niet of hij online nog verkrijgbaar is! X

Unknown zei

Klinkt goed! Mooi flesje :)