donderdag 14 augustus 2014

Mijn 'Never-ending products'


Je kent het vast wel, die paar producten in je stash die je al zooo lang hebt en maar nooit op lijken te gaan. En dat terwijl je ze wel fijn vind en gebruikt.

Ik heb dat gevoel vooral vaak bij deze Pink Grapefruit showergel van The Body Shop:
Ik gebruik hem serieus al maanden en er is nog maar een kwart uit! Het is dan ook 750 ml, enorm veel.  Ik gebruik tussendoor wel nog af en toe Lush zeepjes maar ik probeer nu vooral deze van TBS op te maken en het is echt een bodemloze put. Ik zal dus niet snel meer zo'n grote verpakking kopen, je word de geur echt moe.

Dan iets wat ik gewoon niet zo vaak gebruik, Mac fix+:
Als je dit dagelijks gebruikt zal het vast wel snel opgaan maar ik maak hier alleen af en toe een kwast mee nat en zodoende is dit flesje al een paar jaar oud. Hij zit nu wel ongeveer in de helft maar weet niet of hij nog goed is om op mijn gezicht te gebruiken. Ik ga het in ieder geval proberen want ik wil dit product eindelijk eens opmaken.

Als laatst een favoriet, de Chocolate Soleil bronzer van Too Faced:

Bij een favoriet is het een voordeel als iets lang meegaat natuurlijk en Too Faced is hier niet meer te koop dus hier ben ik wel blij mee. Toch is het ook een never-ending product want ik gebruik deze al meer dan 2 jaar dagelijks en er is nog geen 'pan' geraakt! 

xoxo Tessa

5 opmerkingen:

Marlayne Vermeulen zei

Sommige producten lijken bij mij ook nooit op te gaan!

Sofie zei

Die douchegel, da's zo herkenbaar! Ik heb het vaak ook met bodylotion. Ik kijk dus eerst of ze de producten niet in klein formaat hebben, anders gaat het inderdaad tegen steken.

Unknown zei

Ik heb ook wel zo'n producten. Meestal omdat ik het zonde ga vinden als ze op zijn :D

Beauty Treasures zei

Dat heb ik soms ook wel eens dat er aan bepaalde producten geen einde lijkt te komen :-).

NeonRocks zei

Oh dat is zo herkenbaar! Vooral douchegels en bodylotion gaat bij mij heel langzaam op. Grappig genoeg zit ik al aan mijn tweede fles Fix+! Gebruik hem zelf altijd als setting spray na de dagelijkse make-up :)