zaterdag 16 augustus 2014

St.Tropez Bronzing MousseHet is dan wel zomer maar ik ben niet op vakantie geweest dus echt super bruin ben ik niet. Volgende week begin ik weer met werken en dan wil ik er toch ook lekker bruin uit zien naast mijn collega's die op vakantie zijn geweest ;-) Gelukkig kunnen we tegenwoordig valsspelen met zelfbruiner.

St. Tropez is een van de meest populaire 'fake tan' merken. De  producten zijn wat duurder als die van in de drugstore maar het zou het waard zijn. Ik bestelde een hele tijd geleden een kleine versie (50 ml) van de Bronzing Mousse voor zo'n 13 euro:

Als je de fullsize fles wil aankopen ben je 40 euro kwijt, dat vind ik wel behoorlijk duur voor een flesje zelfbruiner.

Ik heb het nu al een paar keer geprobeerd en moet zeggen dat het resultaat inderdaad telkens heel mooi en behoorlijk egaal is:

Zie hier bijvoorbeeld 1 laagje van de mousse op mijn been, geen enkele vlek of streep te zien. Aan de zijkant van mijn voet ben ik een stukje vergeten in te smeren dus daar zie je hoe bleek ik normaal ben. Ook is de kleur heel natuurlijk en niet oranje zoals bij sommige zelfbruiners.

Zelfbruin-ervaring is een plus uiteraard, hoe meer je het doet hoe beter en vlekkelozer het lukt. Maar toch draagt de kwaliteit van het product ook toe tot een mooi resultaat en dat krijg je zeker en vast met St. Tropez. Voor het gezicht heb ik trouwens een ander flesje omdat ik slechte ervaringen heb met 'Mousse' op het gezicht. Die review houden jullie nog te goed!

xoxo Tessa

3 opmerkingen:

Anouk zei

wat een mooi effect! ik lees zoveel positiefs over de St. Tropez tanning producten, wil ze ook echt een keer proberen!

Unknown zei

Heb ze ook al zo lang willen proberen. Moet mij er toch eens aan wagen!

Birte zei

Ziet er inderdaad mooi egaal uit!