zondag 29 maart 2015

Beauty Bummers


Whoops, vandaag heb ik weer 3 beauty bummers voor jullie. Je kent het wel, je wil ze wel opmaken omdat ze je geld gekost hebben maar eigenlijk vind je ze helemaal niet fijn.

1. De gezichtsreiniger/tonic van Balea:
Balea is het huismerk van de Duitse drogist DM, ze hebben hele fijne spulletjes maar dit vind ik geen voltreffer. Ik heb altijd het gevoel dat hij niet alles er af krijgt en laat mijn huid trekkerig achter, ohja en de dop sloot na 1 week al niet meer. Dit product koste maar 1 euro dus je zou zeggen 'gooi het weg' maar ik hou niet van verspilling... Nog even volhouden dus.

2. Het Pro Base concealer palette van Makeup Academy:
Dit is mijn allereerste product van Makeup Academy en al meteen geen goede kennismaking. Het idee vind ik super, 3 mega pans met concealers die je kan mixen tot de perfecte kleur. Helaas heeft het de consistentie van kinder make-up: dekt slecht, glibbert over je gezicht, blijft in geen geval zitten. Whyyy make-up academy? Ik snap het echt niet, je kan er geen puistje mee bedekken en al zeker geen donkere kringen.

3. Eos lipbalm in 'Vanilla bean':

Ik ben dol op alles met vanille smaak en geur, ik besloot een tijdje terug deze lippenbalsem van Eos te bestellen om die reden. Waaaaaw, wat een bummer. Deze lippenbalsem ruikt naar niks, hoogstens een klein beetje naar shea butter. De vanille kan ik er echt niet in vinden en dat vind ik jammer van Eos, ze staan toch bekend om hun lekkere geurtjes. Dit is niet meer of minder dan een standaard Labello, je bent gewaarschuwd.

xoxo Tessa

3 opmerkingen:

Unknown zei

Jammer dat deze producten je niet goed bevielen. Dat MUA concealer palette lijkt mij vreselijk.

Tessa zei

^ja is ook echt vreselijk haha, kan er maar geen nut voor vinden

Aurélie - lovelifelovefashion zei

Dit vind ik nu eens een cool artikel zeg! Altijd leuk om nieuwe dingen te ontdekken waar iedereen tevreden over is, maar het is net zo leuk om van miskopen gespaard te blijven. Dus thx voor de heads up ^^

x Aurélie