zaterdag 6 juni 2015

Opgemaakt en weggegooid

Ok, ik heb het elk jaar rond deze tijd: opruimwoede. Maar laten we beginnen met de basic dingen die ik heb opgemaakt.

Watjes van het Kruidvat eigenmerk, mijn voorkeur gaat hier niet naar uit:

Een prima basic deo van Rexona:

Wimpertrosjes van Essence, super fijn! Zou deze zeker opnieuw kopen als ze er nog zijn:

Een shampoo van Elseve. Meh, maak ze mee op omdat mijn moeder er een voordeelverpakking van had gekocht maar zou deze zelf niet kopen:

De pen eyeliner uit het vorige artikel. Ik heb hem vrees ik te lang laten liggen voor ik hem ging gebruiken, hij is al uitgedroogd.


En dan de opruimwoede! Ik haalde het volgende allemaal uit mijn stash deze week:

Het zijn vooral veel lipproducten. Zo zweerde ik vorige week nog dat ik hier een aantal dingen van ging proberen opmaken, zo was ik het deze week ineens moe.

Voor sommige vollere dingen is het een beetje zonde maar waarom zou ik mezelf martelen met lip producten die ik niet mooi of fijn vind? De EOS en babylips drogen mijn lippen bijvoorbeeld hartstikke uit, weg ermee. Er zitten ook een paar producten tussen die gewoon al een paar jaar oud waren.

En toen ik toch bezig was in mijn lade haalde ik de volgende dingen er ook nog uit:

Oude gebruikte lashes, een uitgedroogde mascara en eyeliner, slechte concealer etc...

En zodoende ziet mijn beauty lade er al een stuk ordelijker uit. Mijn kledingkast moet er ook nog aan geloven volgende week..

xoxo Tessa

3 opmerkingen:

Teddy zei

Wat heb je veel dingen uitgezocht!

Unknown zei

Knap dat je zoveel dingen hebt uitgezocht die je niet meer gaat gebruiken. Ik zou dit beter ook echt eens doen, want ik hou sommige spullen puur omdat ik vind dat ik deze moet opmaken, maar niet omdat ik ze mooi of fijn vind. x

Tessa zei

^ precies om die reden heb ik het gedaan. Ik verwaarloos mijn mooiste producten (en laat die dan weer oud worden) doordat ik slechte zou moeten opmaken.