zondag 12 juli 2015

Beauty geheimen van de Celebs


We weten ondertussen wel dat Celebrity's vreemde dingen doen om er goed uit te zien, botox en fillers vanaf je 30ste is bij hun bijvoorbeeld de normaalste zaak van de wereld. Maar wisten jullie ook de volgende beauty geheimen?

Je ooit afgevraagd waarom Madonna al bijna 10 jaar non-stop handschoentjes draagt?
De handen zijn een van de weinige lichaamsdelen waar je geen cosmetische ingreep op kan laten doen om ze er jonger te laten uitzien. De rest ziet er allemaal nog lekker strak en glad uit, haar handen waarschijnlijk niet...

Shakira is behoorlijk bleek voor een Latina, terwijl deze normaal wel snel bruinen:
Dit komt omdat ze zo bang zou zijn voor rimpels en huidveroudering, haar hubby moet haar altijd insmeren met zonnemelk voor kinderen (SPF30 of hoger dus). No tan for Shakira.

De volgende vind ik het meest shocking. We kennen Paris Hilton allemaal als het typische blondje met blauwe ogen:

Maar guess what? Er gaat geen dag voorbij zonder dat Paris gekleurde contactlenzen draagt! En dit houdt ze al vol sinds ze beroemd werd. Er zijn verschillende kinder en jeugdfoto's van Paris te vinden waar ze bruine ogen heeft:


Voor zover we Snooki nog een celebrity kunnen noemen, zij zweert bij kattenbak korrels als scrub:
Als ze zonder scrub zit durft ze de korrels van haar katten zelfs op haar gezicht te gebruiken. Hmz..ik vraag me af of dit wel zo goed is.

xoxo Tessa

1 opmerking:

BeautyLoves zei

Nooit geweten dat Paris Hilton aan de kleurlenzen zat! En die kattenkorrels... nee, dat zou ik nu niet direct op mijn gezicht smeren...