vrijdag 24 juli 2015

Bellami clip in extensions


Ik ben al jaren fan van extensions. Mijn haar lang laten groeien is geen probleem maar naar meer volume ben ik altijd op zoek.  Een paar jaar geleden liet ik extensions met waxjes zetten bij de kapper maar dit was toch niet zo mijn ding. Vooral het onderhoud ervan vond ik verschrikkelijk veel tijd in beslag nemen. 

Clip-in extensions gebruik je wanneer je er zin in hebt (kan ook elke dag) en omdat het haar zelf niet tegen je hoofdhuid aanzit moet je ze minder vaak wassen en stylen. 

Nu zit er in clip extensions heel veel verschil. Ik heb ooit een goedkope set van 30 euro gekocht en geloof me, dat was niks. Ze waren sowieso veel te dun en ik moest ze na 2 maanden al in de vuilbak gooien. 

Een van de bekendste merken op clip-in haargebied is Bellami en ik wou hier altijd al een set van proberen:

Ik gooi meteen het enige nadeel in de groep, deze extensions moeten van Amerika komen en de kans op douanekosten is zeer groot, ik moest zelf ook 40 euro bijbetalen achteraf.

Enfin, de extensions komen per stevige bubbel envelop en er zit altijd een tester stukje bij wat je tegen je haar kan houden. Moest je ze toch willen terugsturen, dan kan dat want de extension set op zich blijft op deze manier gesloten. Slim gevonden van Bellami!

Terugsturen zou ik sowieso niet gedaan hebben door die belachelijk hoge douanekosten, Bellami extensions zijn gemaakt van echt haar dus je kan ze toch altijd laten verven.

Ik bestelde de set van 160gram, een tussenweg want er bestaan ook nog dunnere en dikkere extensions. De set bestaat uit 10 delen en ik bestelde de kleur 'Dirty blonde':

De clipjes zijn klein en lichtbruin, zo subtiel mogelijk dus. Ze klikken wat stroef open en toe maar dat is net wat je wil, goedkopere extensions glijden soms uit je haar.

Ik moet zeggen dat ik wel onder de indruk ben! De extensions voelen even zacht (of misschien zelfs zachter) aan  als mijn eigen haar en je kan er gewoon alles mee. Hier bracht ik nog niet eens alle clips in trouwens, vind 10 stroken nogal veel en zwaar aanvoelen op het hoofd. En ik heb zelf erg dun haar dus een 5tal clips maakt al een groot verschil:

Ik betaalde zo'n 150 euro inclusief verzendkosten voor deze extensions op de website. Dit valt opzich nog mee, helaas kwam daar nog 40 euro douanekosten bovenop. Voor 190 euro hoop ik dus wel een tijdje met deze extensions te kunnen doen. 

xoxo

Tessa

2 opmerkingen:

Savannah zei

zeker mooi maar vind tegen de 200 euro wel veel!

Janneke zei

Geeft een mooi effect, maar wel erg prijzig.