donderdag 30 juli 2015

Inglot oogschaduw pallet


Ik heb al een hele tijd een oogschaduw palletje van Inglot en bedacht me ineens dat ik er nog nooit over heb geschreven. En dat terwijl de kwaliteit echt wel goed is, gemiddeld beter als bijvoorbeeld de oogschaduws van Mac.

Het eerste wat ik al meteen fijn vond aan de palletjes is het magnetische dekseltje wat er op zit, praktisch en valt meteen op in je stash.

Ik kreeg 2 kleuren cadeau en krijg ze er niet meer uit dus kan je helaas niet vertellen welke het exact zijn maar als je ze zou laten zien zal een verkoopster het je vast kunnen vertellen:

De palletjes van Inglot zijn zelf samen te stellen maar mijn duo bestaat uit een donkerbruine en gouden shimmery kleur. Beiden mooi gepigmenteerd en prachtig om samen te gebruiken in een look:

Hier zat het al een halve dag op mijn ogen, vergat een foto te maken s'ochtends:

De oogschaduws kosten 7 euro per stuk, heel goedkoop voor kwalitatief goede oogschaduw. Ik zal in het vervolg eerder bij Inglot kijken voor oogschaduw als bij Mac denk ik. Tegenwoordig kun je Inglot ook online bestellen, nog gemakkelijker

xoxo Tessa

2 opmerkingen:

Beauty Treasures zei

Ik ben nog maar 2x bij Inglot in Hasselt geweest. Het winkeltje zelf spreekt mij niet aan, hoewel de producten wel mooi en leuk zijn.

De 2de keer heb ik wel een aantal oogschaduws gekocht, maar ik vond dat ik veel moest betalen voor hetgeen ik mee naar huis genomen had. Achteraf kon ik het ook niet controleren omdat ik geen kassabon gekregen had... En de prijzen stonden ook bijna nergens op vermeld (toen, misschien nu anders).

Dusja daar heb ik zo wat gemengde gevoelens over. Maar de producten zelf zijn leuk!!

Tessa zei

^ik ben alleen nog maar bij Inglot in Rotterdam geweest. Geloof dat het idd zoals bij Mac is, je moet de prijzen vragen. Wel stom dat je geen bon kreeg!