dinsdag 22 mei 2012

Mode missers


Ken je dat: met vriendinnen op een terras zitten en lekker kijken naar de mensen die voorbij lopen (we all do it!). Het viel mij ineens op dat ik veel dingen die nu in de mode zijn echt niet mooi vind..

1. Colour blocking:
Ik kan me best inbeelden dat er mensen zijn die er nog wel iets van kunnen maken maar over het algemeen vind ik deze 'trend' gewoon een excuse voor niet kunnen combineren. Groene broek met rode jas en gele schoenen? no thanks.

2. Dip dye:
Ik hield al niet van de hele ombre hairstyle trend (het ziet er bijna altijd uit als uitgroei van 6 maanden) en nu zie je dan weer vooral de 'dip dye'. De punten die in de verfpot zijn gevallen, ik zou het misschien als 14 jarige wel eens geprobeerd hebben voor een paar weken maar bij een volwassen vrouw..hmz don't like it.

3. Galaxy print:

Aaahhh, ik dacht eerst echt dat deze trend een april grap was :$ Ik heb serieus al mensen met leggings als op de rechter foto zien lopen, verschrik me keer op keer een bult.

4. Isabel Marant sneakers:
Vroeger zag je wel eens 'allstars' met een hak onder (brrr) en dit zijn naar mijn mening de opvolgers er van. Sneakers met ingebouwde sleehak, hoe vaak ik ze ook zie ik blijf ze afschuwelijk vinden. Straffer nog ze doen me aan de Buffalo's van vroeger denken, mannen die zich klein voelden konden toen hun sportschoenen met verhoging dragen.

5. Geen kledingstuk maar: geen slip dragers


Dit laatste puntje is zelfs de inspiratie geweest voor dit artikel. Ben op 1 maand tijd namelijk TWEE vrouwen tegengekomen zonder ondergoed aan, please laat dit geen trend worden. Een vriendin en ik werden zowat misselijk in een club toen een dame telkens voor ons ging dansen en bukken en iedereen haar blote *beep* moest aanschouwen.


Dit artikel is all fun & games hoor, misschien vind jij 1 van bovenstaande dingen net wel leuk (hopelijk niet het laatste) :) En nu is het jullie beurt, welke trend zou jij echt noooiit dragen?

10 opmerkingen:

Eva M. zei

Die galaxy trend is echt afgrijselijk. Met colour blocking kan ik nog leven, al hangt het er echt wel vanaf hoe je combineert. Oh en zonder ondergoed naar buiten gaan : nooit van mijn leven !

Kaya zei

Goh dat laatste verhaal komt mij ineens heel bekend voor... haha

BeautyLoves zei

Haha, die dip dye! Ik vind die Color Bugs zo onnozel. Dat geeft af op je handen en je kledij, ik zie niet in waarom ik dat zou proberen.

Inmyprettyshoes zei

Ik vind colourblocking en ombre haar net wél leuk :) al ga ik wel akkoord met je mening over de galaxy trend... ziet er zo kinderachtig en cheap uit!

Katrien zei

hahahahhaa grappig artiekel, ben het met alles wel eens

Malou zei

Wat een leuk artikel, ik volg je :)

sisier zei

galaxy vind ik denk ik alleen leuk op je nagels. Color blocking vind ik wel leuk, ligt er wel een beetje aan hoe dan.
En voor de rest ben ik het met je eens :P

Touch of Buddha zei

Helemaal eens met ALLES... afschuwelijk!

deijsprinses zei

Hahaha! Juist, ja Buffalo schoenen! Ik hou wel van colour blocking maar het moet dan met kleuren zijn die gaan zoals dieppaars en appelblauw zeegroen. Maar niet oranje, groen en bruin (yak!)
Dip dye heeft wel iets maar ik voel me er ook te oud voor ;)

Melissa zei

inderdaad er zitten heel veel verschrikkelijke dingen tussen!
alleen sneakerwedges die vind ik zoooo geweldig! (:
hihi