woensdag 30 mei 2012

Opgemaakt & weggegooid: spring cleaning edition


In mei krijg ik altijd de opruimkriebels, dat is bij veel mensen zo. Mijn kleding had ik een paar weken geleden al uitgezocht en nu was mijn stash en badkamerkast aan de beurt. 

Wow creepy, ik kwam er ineens achter dat ik vorig jaar op precies dezelfde datum dit artikel deed (spring cleaning) *klik*

Als eerst zal ik de dingen laten zien die ik ook daadwerkelijk helemaal op heb gebruikt:

De grote watjes van de Action:
 2 staaltjes (Armani Acqua di gioia en Dkny golden delicious)
Een mini Mango body butter van The body shop, ik was deze vergeten maar er zat nog maar genoeg in voor 1 been dus die ging gemakkelijk op:
 Nagellijm van Essence:
 Gosh concealer pen, hier zat best veel in! Ben hier enkele maanden mee toegekomen:
 Maybelline illegal lenght mascara, gebruik hem pas een maand maar hij lijkt al uitgedroogd:
Redelijk in het begin van mei ben ik verbrand geweest, de eerste lente zonnetjes zijn blijkbaar het gevaarlijkst. Ik heb 2 weken aan een stuk mijn benen en gezicht royaal moeten insmeren met after sun, die is nu dus ook op:
De Garnier bodyrepair bodylotion heb ik nog eens niet zo lang maar gaat dus ook snel op, hij smeert dan ook heel fijn.

En dan komen de dingen die ik gewoon heb weggegooid uit opruimwoede.

Oral B mini tandpasta van de 3Dwhite lijn, ik weet niet of er iets mis was met deze mini maar ik vond deze helemaal niet fijn. De tandpasta was zo dik dat ik na het spoelen nog een dikke brei van tandpasta in mijn mond voelde en proefde, bleh.

Een straaltje van Lush Dream Cream, misschien was hij nog goed (niet alle Lush body producten ruiken even lekker) maar ik vond hem stinken en wou het toch niet meer risceren:
Het pakje maskerdoekjes van de Action heb ik ook half moeten weggooien doordat ze uitgedroogd waren toen er nog 4 in zaten. Dit ligt gewoon aan de stomme verpakking, die trok ik meteen zo erg kapot dat je ze niet meer lang kan bewaren:

In de badkamer kast vond ik ook nog een oude pot gel, dit gebruikt niet eens iemand hier in huis. Dus ik vrees dat het nog van jaren terug van mijn broer is, weg ermee!

Qua make-up ben ik ook weer streng geweest:
De Gosh primer en Catrice poeder heb ik gewoon al een tijdje en gebruikte ze toch nooit meer. Het Essence wimper poeder suckt (1x gebruikt) en is dus ook de vuilbak in gegaan.

Voor de rest zie je nog een uitgedroogde Essence gelliner en 2 oude eyeliners.

 Dan waren er ook nog een aantal oude lipproducten:
De Hema lipliner heb ik ooit voor 50 cent uit een kortingsbak gevist om daarna nooit te gebruiken (te donkere kleur).  En de 2 Sephora lipsticks en oude Catrice lipstick waren ook al jaren oud en lagen maar te 'rotten' in mijn stash.

3 lipglossjes:
 
De 2 Mac glossjes haal ik ook uit mijn stash maar hou ik apart aan de kant om ooit te Back2mac'en. De bruine (Lust) is nog redelijk vol maar toch al wat jaren oud en het was toch niet zo mijn kleur. De roze (Wonderstruck) is wel goed gebruikt en bijna op, deze leg ik ook weg doordat hij niet meer zo fris is.

Het nude Sephora glossje zat altijd in mijn tas en is wel zo goed als op (er komt nog maar weinig op het kwastje).

Als laatst heb ik mijn nagellak stash nog eens goed streng beoordeeld:
Bovenstaande lakjes lakten gewoon allemaal niet meer goed door ouderdom, de laatste van Essence is trouwens nooit goed geweest.

Gisteren wou ik dit Sephora lakje opdoen en merkte ik dat ook zijn tijd was gekomen. Je kan wel aan de dop zien dat ik hier vaak Marble nails mee heb gemaakt ;)

31 dingen opgeruimd! Als dat geen goede spring cleaning is geweest weet ik het niet meer.

Ik ben vooral blij met de opruiming van de lip producten. Dit en mascara vind ik het meest delicate product om lang bij te houden, beter tijdig weggooien.

xoxo Tessa

7 opmerkingen:

Eva M. zei

Flink opgeruimd ! Ik ga ook af en toe met de grove borstel door mijn stash ! Je kan nu eenmaal niet alles bijhouden he.

Eefje zei

wow echt een inspiratie zeg, zo veel opgemaakt en opgeruimd

deijsprinses zei

Dat is inderdaad flink opgeruimd. Gisteren heb ik in de Lush winkel ook een heleboek stinkende zaken geroken. Yak!

Tessa zei

Oh dat meen je niet ijsprinses! Verschikkelijk, ik zou zoiets melden aan een verkoopster, kan echt niet. Heb ooit ook een tester zien liggen wat vol haar stond (haar en vuiligheid van klanten), vind dat ook niet zo smakelijk ookal is het de tester.

Anoniem zei

awesome dat je dat kan (zo veel opmaken)

Inmyprettyshoes zei

Goed gedaan! Ik was al even bang dat je die MAC glossjes weg gedaan had, haha!

Unknown zei

Wauw heel goed opgeruimd Tessa! :) Nu heb je weer plek voor nieuwe spulletjes hihi