donderdag 18 april 2013

Shoplog


Vlak voor ik op vakantie vertrok stootte ik op een lokaal winkeltje wat ging sluiten. Bijna alle kleren wat er nog hingen waren afgeprijsd naar tussen de 5 en 15 euro, ik besloot dan maar te kijken voor 'vakantie-kledij'.

Dit simpel roze bodycon rokje koste bijvoorbeeld nog maar 5 euro, voor die prijs wou ik hem wel in meerdere kleuren meenemen zelfs maar de anderen waren niet meer in mijn maat.
Ik nam in datzelfde winkeltje ook nog dit doorzichtig blouseje mee met studs en grote gaten in de mouwen. Heb het op vakantie gewoon over een bikini aan kunnen trekken, ideaal.

Dan een wat duurdere aankoop, ik had namelijk nog een cadeaubon liggen om in bepaalde boutiques te gebruiken. Ik vond het ook weer zonde om de bon te laten vervallen dus heb ik maar ge-splurged en nude kleurige Guess ballerina's met zilveren details gekocht:

Bij H&M nam ik alvast dit zomerjurkje mee. Ik voel me altijd aangetrokken tot jurkjes met 'elastiek' in het midden, accentueert de taille mooi voor een zandloper figuur:

Ik shop zelf het meest in Nederland (Maastricht) dus als ik dan eens in een Belgische stad winkel moet ik ook eventjes langs de drugstore DI. Mijn aankoopjes:
* Orly nagel cleanser (afwerkings product voor bij gellak)
* Bourjois so laque nagellak
* Park Avenue lipgloss
* Bourjois oogpotlood

En dan wou ik graag de make-up producten van Hema nog eens een kans geven. Ik heb het gevoel alsof ik er al jaren niks meer gekocht heb en dat terwijl de make-up producten er steeds leuker zijn gaan uitzien:
* Lip balm stick
* Wenkbrauwgel
* Creamy oogschaduw stick
* Mintkleurig nagellakje

En ja sttt ik heb mijn nagellak no-buy verbroken maar het mocht van mezelf aangezien ik er onlangs weer een aantal oude heb weggegooid. Kwestie van alles opgeruimd te houden ;-) Ik ga alle make-up producten natuurlijk eerst goed testen, de reviews zullen volgen.

xoxo Tessa

5 opmerkingen:

Valley Doll zei

Leuk geshopt ! Dat rokje is wel tof voor op vakantie.

Katrien zei

Leuke kleding en mooi Hema lakje!

Delphine zei

Love the bodycon en de ballerina's

Jana zei

Leuke aankopen :) x

Kaya zei

Leuke flatjes en jurkje!
Ik was ook aangenaam verrast over de HEMA make up counter hier bij mij in de stad, heel groot en zag er leuk uit.