dinsdag 14 mei 2013

Beauty wishlist


Oh yeah, ik heb weer een 'kleine' beauty wishlist. Ik heb me de laatste maanden best wel ingehouden met beauty shoppen. Vaak heb ik iets in mijn handen gehad en teruggelegd onder het mom van 'dit heb ik niet nodig' of 'ik heb al iets gelijkaardigs'. En dat vind ik ook een goede afspraak met mezelf, geen kleine prullen meer en alleen iets kopen wat ik ook echt goed ga gebruiken.

Zo ben ik bijvoorbeeld wél toe aan een nieuwe sneldroog topcoat, heb mijn dry drops van Essence pas ogpebruikt. Over de Insta-dri van Sally Hansen lees ik veel goeds dus die staat met goede reden op mijn wishlist:
Wanneer mijn nagellak remover pot van Only You op is ga ik voor de budgetproof variant van Kruidvat denk ik, wie weet werkt hij even goed:

Ook ben ik op zoek naar fijne make-up remover doekjes. Ik heb pas die van Kruidvat eigen merk opgemaakt en was er toch geen grote fan van. Ik hoorde al dat die van Bourjois best fijn zijn:
Parfum heb ik uiteraard niet nodig (zie vorige artikel ;)) maar er is 1 cheap geurtje bij Kruidvat te koop wat zo enorm nostalgisch is voor mij. Van mijn 13de tot mijn 15de ongeveer droeg ik altijd de roze Bruno Banani en ik snuffelde er onlangs nog eens aan en hij is zooo lekker, zeker voor een budget parfum. Voor die 14 euro dat hij kost wil ik misschien nog wel eens een klein flesje kopen.

Ik kan het niet meer verstoppen, ik ben een mascara snob. Ik heb jaren drugstore mascara's een kans gegeven hopende dat een Essence mascara voor mij zou werken, maar helaas. Ik heb zulke korte en rechte wimpers dat ik de betere stuff nodig heb. Ik ben dan ook al een half jaar benieuwd naar de 'They're Real' van Benefit:
Khroma (het make-up merk van de Kardashians) heeft zeker geen top reviews gekregen maar er is 1 palletje wat toch al een tijdje door mijn hoofd spookt. Het kitje van Khloe heeft een prachtige koraalkleurige blush en een highlighter wat een dupe zou zijn van de bekende Nars Albatros. Alleen al daarvoor zou ik deze graag willen:
Als laatst zag ik dat Tigi best betaalbare curling wands had (onder de 50 euro) en zo'n dikkere wand staat nog op mijn verlanglijstje:

xoxo Tessa

14 opmerkingen:

Anoniem zei

Mooie wish list!

Mademoiselle Sophistiqué zei

die mascara van benefit lijkt me ook echt heel erg goed!

Anoniem zei

Ik wist ook niet dat catwalk tangen had, ziet er goed uit. De Khroma palletjes zien er mooi uit.

Kaya zei

Oeh wat een mooi palletje van Khroma (nooit van gehoord btw maar ben dan ook niet echt een Kardashians fan ;)

Anoniem zei

het nagellak remover potje van kruidvat schijnt heel goed te zijn, mijn vriendin had eerst die ene van bourjois die ze al goed vond, maar nu ze deze van kruidvat heeft, raakt ze die van bourjois met geen 1 vinger aan!

Melissa zei

Hee, toevallig heb ik die Kruidvat remover en dat geurtje van Bruno Banani. :) Die remover werkt echt heel goed, ik vind hem zelfs even goed als die van Bourjois. Dus ik zou 'm zeker kopen! Die van Bruno Banani is ook best lekker, maar niet de lekkerste parfum die ik heb. Wel lekker budget inderdaad!

Valley Doll zei

Mooie wishlist ! De curling wand lijkt me wel interessant.

Tessa zei

^Ik heb hem ondertussen besteld!

Nikita zei

een leuke wishlist

Beauty Treasures zei

Oh daar zie ik heel wat leuke items voorbij komen! Daar wil ik ook wel het een en het ander van hebben. Al was ikzelf niet zo heel erg blij met die Bourjois doekjes.

Evelien zei

Die parfum ruikt echt goddelijk :D Zo'n curling wand wil ik ook al lang, waar heb je ze besteld als ik vragen mag?

Kimberly zei

Die mascara zou ik ook wel willen proberen!

Tessa zei

Ik heb besteld bij HQhair Evelien, zodra ik hem binnen heb en getest heb komt hij zeker op de blog.

Unknown zei

Hele mooie wishlist Tessa ! =D De parfum van Bruno banani is erg lekker daar heb ik er al zoveel van opgemaakt