maandag 6 mei 2013

Collectieve shoplog

Klaar voor een  grote shoplog? Misschien komt het wel doordat ik de winter kledij zo ongelofelijk moe ben. Het liefst zou ik nu al alle dikke truien, jassen en laarzen opbergen tot volgende winter, maar ik durf nog niet. Stel je voor dat het binnen een week weer maar 10 graden is..

Ik had in ieder geval nog niks in de 'zwart-wit trend' gekocht en eigenlijk vind ik die combinatie wel mooi. Bij H&M haalde ik dan ook meteen deze maxi dress uit de rek:

Ook was ik al best een tijdje op zoek naar een leuke taille riem, die heb ik ook bij H&M gevonden:

Zoals jullie misschien wel weten probeer ik wat meer van zwarte kleding af te stappen en in een boutiqueje vond ik dit beige blouseje. Ik weet nog niet hoe ik hem ga combineren maar ik geef het een kans:

Het enige zwarte item wat ik mezelf heb laten kopen is een simpele sportbroek bij Bershka. Ik heb deze nodig voor dansvoorstellingen die ik binnenkort heb:

Ook zocht ik al een tijdje naar een beige broek. Bij Bershka nam ik dus ook deze chino achtige broek mee: 

En weer onder het motto 'breng wat meer kleur in je kledingkast' nam ik dit koraalkleurige blouseje mee van bij Zara. De uiteinden van de mouwen lijken wel chunky armbanden, love it:

Aangezien ik onlangs bijna al mijn ringen heb weggegooid wegens oud of verkleurd was ik al van plan een paar nieuwe te kopen. Toen er sale was in een juwelenwinkeltje in de buurt heb ik dan ook 3 armbandjes en 2 ringen gekocht:
De strikjes-ring vond ik gewoon super schattig en de onderste ring was normaal best duur maar heb er 40% korting op gehad, jippie:

Dan kocht ik nog wat cheap juweeltjes bij Six. Ze hadden zelfs van die hippe ringen die je halverwege je vingers moet dragen, het kruisje vind ik vooral mooi (niet als religieus teken btw).

En dan nog wat beauty spulletjes. Ik stootte onder andere op epileer mesjes in een euroshop, fijn voor de wenkbrauwen af te werken:

En nam nog zo'n lip balm stick mee van Hema, ik had de koraal kleur al en nu dus ook de nude:

Haarproduct van Syoss voor in het haar te doen voor het glad-föhnen. Gekregen van mijn tante, ze dacht dat ze een conditioner had gekocht.

Bij Douglas stopte ik om een cadeautje voor iemand te kopen. Ik nam zo'n 'I love raspberry & blackberry' setje mee met douchegel, bodylotion en een puff spons:

En ik kon bij Douglas nog een goede deal sluiten met een verkoper. De Rockin' Rio parfum van Escada was uitverkocht en aangezien dit een LE is moest deze toch uit het assortiment. Maar ze hadden dus nog een behoorlijk volle tester staan., ik mocht deze GRATIS meenemen als ik de bodylotion kocht. Dus ik heb nu 150ml body lotion en 100ml parfum (die is normaal €65) voor 21 euro, score! Zoals je kan zien heb ik geen dop voor op de parfum maar voor de rest is hij nog zo goed als nieuw.

Sephora is ondertussen overal in Nederland gesloten. Ik ben de laatste dag nog gaan kijken of er iets leuks te kopen viel maar alles was al bijna uitverkocht. Ik heb aan 40% korting wel nog 3 douchegel capsules kunnen bemachtigen:

Hoewel ik heel tevreden ben van de Nivea SOS bodylotion kreeg ik toch nog dit setje van bij de apotheek cadeau van mijn lieve moeder. Ben benieuwd of zoiets nu ook écht beter is dan drugstore bodylotions.

Iets wat al ongeveer een maand door mijn hoofd bleef spoken waren de body sprays van Hollister. Ze hebben zulke lekkere geurtjes! Ik moest er nu gewoon eentje meenemen, pure summer in a bottle:

En als laatst stopte ik nog bij Lush, eigenlijk niet voor mezelf. Ik nam voor mijn vader (een grote Lush fan) een stuk 'Sultana of Soap' mee en kreeg er een staaltje van de Big Conditioner bij:

Goed geslaagd toch he? Op mijn wishlist staan momenteel enkel nog lage witte allstars. Het probleem is dat er geen 38,5 bestaat (terwijl 36,5 bijvoorbeeld wel bestaat, zo vreemd!). Ik ben ze onlangs gaan passen en 39 was me te groot en 38 eigenlijk iets te krap :( Misschien dat ik toch maar de 39 haal met zooltjes er in binnenkort..

xoxo Tessa

7 opmerkingen:

Beautyjuf zei

Wat een ontzettende leuke shoplog :-) Goed geslaagd, meid!

Delphine zei

Leuke shoplog. De juweeltjes vind ik echt heel mooi!

Anoniem zei

zalige kleding gekocht, vooral de roze bloes van Zara

Valley Doll zei

Leuke shoplog ! Ik heb het bloesje van Zara ook, echt een fijn ding !

Kaya zei

Wauw leuke dingen gehaald, leuk om te lezen ook.
Vind de maxidress erg leuk, en de tops ook, vooral die beige.
Je strikjes ring en die fingertop ring, <3 (haha zo'n hartje heb ik lang niet meer gemaakt)

En wat raar van die Allstars? Ik heb zelf ook een halve maat, 37,5, heel vreemd dat ze 38,5 niet hebben

Tessa zei

^ja Kaya de halve maten gaan maar tot 37,5 zeiden ze bij footlocker :s echt raar en irritant

Unknown zei

Hele leuke shoplog! De ringen zijn echt mooi