zondag 12 mei 2013

Mijn parfum collectie


Parfum staat bij mij stipt op 1 qua lievelings beauty product. Hoe veel ik ook van nagellak en lippen balsem hou, parfum opdoen en kopen geeft mij een gelukkig gevoel. Ook wanneer andere mensen een lekkere parfum dragen valt mij dit meteen op en ik geef er dan ook vaak complimentjes over. Je hoort het al, ik ben een enorme parfum fan.

Ik laat jullie eerst mijn body sprays zien. Deze bevatten meestal wat minder alcohol en blijven dus ook wat minder lang hangen. Ze hebben als voordeel dat je ze gewoon over heel je lichaam en in je haar kan gebruiken. Ik gebruik deze op dagen dat ik zin heb in iets 'lichters' dan parfum of wanneer ik ga zwemmen/naar het strand..
* Yves Rocher 'Monoï de Tahiti'
* Pure Soap 'Snow Baby' (dit is een dupe van de Snowfairy geur van Lush)
* The Body Shop 'Pink Grapefruit'
* Hollister 'Seacliff beach'

Mijn favoriet? Absoluut de Hollister spray. Als je van tropisch en zoet houdt moet je eens een Hollister winkel opzoeken, ze spuiten de sprays zelfs op de kleding!

 Ik ga verder met mijn frisse en zoete parfums:
* Escada 'Rockin' Rio'
* Marc Jacobs 'Oh Lola'
* Ed Hardy 'Hearts & Daggers'
* Yves Rocher 'Flower Party'
* Ralph Lauren 'Ralph'

Mijn favoriet hier tussen kan ik je niet geven, elke week is dit weer een andere omdat ik ze allemaal zo lekker vind. Deze geuren passen allemaal in het rijtje bij bijvoorbeeld DKNY Be Delicious, een parfum wat ik vorig jaar heb opgemaakt maar zeker nog ooit opnieuw koop.

Dan heb ik nog 3 celebrity parfums (online besteld). Geloof het of niet maar de parfums van Britney Spears zijn bestsellers in Amerika. Als je op youtube 'perfume collection' video's bekijkt zit er 9 kansen op de 10 een Britney geurtje bij. Ze zijn allemaal heel vrouwelijk en zoet, helemaal mijn smaak.
* Midnight Fantasy
* Curious
* Circus Fantasy

Mijn lievelings hiervan is absoluut de Midnight Fantasy, bij ons vind je niet zo snel een parfum met de geur van blauwe bes. De Circus fantasy is mijn minst favoriete, hij ruikt wel lekker fris maar soms ook wat poederig en zeep-achtig. 

Als laatst heb ik nog 3 zwaardere parfums. Hier ben ik over het algemeen niet zo'n fan van en deze bewaar ik meestal dan ook voor s'avonds:

* Cacharel 'Amor Amor'
* Armani 'Emporio'
* Aquolina 'Pink Sugar'

De Emporio Armani heb ik echt uit nostalgie, deze geur doet me aan vroeger toen ik nog veel uitging denken.  De Pink Sugar heb ik op een webshop besteld omdat het ook zo'n 'cult parfum' is online maar ik zou hem niet opnieuw kopen. Hij is wel lekker maar hij is zoet op een zware manier. Alsof je in de suikerspin en drop hebt liggen rollen. De geur is te 'eetbaar' voor mij, hij zal wel in de smaak vallen bij veel jonge meiden denk ik.

Samen met de body sprays heb ik in totaal dus 16 geurtjes (15 op foto, heb nog 1 body spray van Pure Soap op het werk liggen). Maar ook de staaltjes die je bij de parfumerie's krijgt gebruik ik gewoon. Tenzij ik eentje krijg wat ik niet lekker vind dan geef ik hem weg aan iemand die het wel wil gebruiken.
xoxo Tessa

8 opmerkingen:

Beautyjuf zei

Wat een prachtige stash! Ik heb maar één parfumflesje?! ;-)

Inmyprettyshoes zei

Ik heb het parfum 'Curious' van Britney ook. Het was vroeger ook één van mijn favorieten.

Sofie zei

Leuk om te zien! Toen ik met parfum begon, kwamen de 'Harajuku Lovers' -van Gwen Stefani- net op de markt. Ik heb elke geur daarvan in drie verschillende verpakkingen :D Nu ik ze een beetje beu ben, de meeste ook op zijn en ik plaats wil maken voor nieuwe geuren, weet ik alleen niet wat ik met de schattige poppetjes moet doen :D

Anoniem zei

wat veel !
omg haha ik heb echt maar een maar super cheapies,ik heb wel heel veel van zulke staaltjes hihi,stiekem spaar ik ze :')
leuk artikel !

Petra zei

Oh, wat een fijne collectie!

Shana zei

wat een grote parfum collectie :)

Unknown zei

fijne collectie! :-) Heb alleen ooit midnight fantasy ervan gehad die ruikt wel lekker

Korting shoppen zei

Zlando because of new and exciting packages always inspires customers a lot....