donderdag 21 mei 2009

Bruin zonder zon tips


Welke bruinzonderzon nu het beste werkt is voor iedereen persoonlijk (ik gebruik gewoon die van het kruidvat momenteel), dat word een kwestie van uitproberen vrees ik, wel zijn er een aantal tips die je kan toepassen om een mooi egaal resultaat te krijgen:

1. Scrubben: dit weet iedereen ondertussen wel denk ik maar je weet maar nooit, dus altijd goed scrubben onder de douche als je erna wil gaan zelfbruinen.

2. Zorg dat je goed droog bent, afdrogen alleen is soms niet genoeg. Wacht liever enkele minuutjes alvorens je begint met smeren.

3. Begin met een dun laagje te smeren, als je het niet echt aandurft gebruik dan een bodylotion met bruiningseffect die zijn wat milder en vlekken over het algemeen minder dan een echte zelfbruiner.

4. Laat alles goed drogen zo'n 10 minuutjes (door bv. rondjes in je kamer te lopen, liefst niet gaan zitten want dan krijg je net vlekken in alle plooitjes)

5. Smeer na met een gewone bodylotion! we weten allemaal dat zelfbruiner zich extra nestelt op droge plekken, door erna nog iets vettigs te smeren zal het geheel beter geblend en egaal worden.

6. Je bent nu klaar, ga je handen wassen -> goed tussen de vingers in schrobben anders zit je met oranje vlekken ertussen.

nog een extra opmerking:

ik gebruik graag zo'n plastiek/chirurgisch handschoentje om alles in te smeren dan zien je handen er tenminste niet zo smerig uit en die handschoentjes zijn toch wegwerpbaar. Als je met alles klaar bent doe je de handschoen uit en smeer je een heel klein druppeltje op de bovenkant van je handen en voila. En denk eraan met een paar dunne laagjes is het resultaat mooier dan in één keer een dikke laag.

Geen opmerkingen: