woensdag 20 mei 2009

What's in my bag

Iedereen doet de laaste tijd een 'whats in my bag' stukje en nu werd er ook aan mij gevraagt of ik het eens wou tonen maar eerlijk gezegt is er bij mij weinig te zien!

Ik ben best wel een ordefreak in mijn stash,handtassen,schooltas... en ik zal dus nooit iets teveel of dubbel erin hebben zitten.

Zie hier mijn tas (ik heb er wel een aantal maar ik gebruik deze het liefst momenteel) het is een chocoladebruine tas van de H&m in een mediumsize en ik heb hem al zeker een jaar in gebruik.


Dit zit er momenteel in:


Spiegeltje, potemonnee, ijzerpilletjes, kauwgom, blokje papier en pen, mn cellphone, snoepjes, zakdoekjes, een kammetje, een lipbalsem, handgel, druivensuiker en een flesje water.

Dit zijn dingen die er eigenlijk standaart inzitten, ik kan bevoorbeeld niet zonder water en mn ijzerpilletjes of iets dergelijk de deur uit want ik heb nogal snel de neiging om duizelig te worden als het warm is :( Ik vind het eigenlijk reuze meevallen, mijn tas zit zelden propvol, zoals ik al zei ik neem alleen het nodige mee soms zit er nog een paraplutje bij of iets wat ik die dag nodig heb.

Enja je ziet het goed, bijna geen beautyspullen te vinden in mijn tas, ik zorg dat mijn makeup goed blijft zitten alvorens ik vertrek en anders pech ik heb nooit zin om het ergens te gaan bijwerken :)

1 opmerking:

Anoniem zei

netjes! mijn tassen zijn zo rommelig ojee