dinsdag 7 juli 2009

Giveaway Bourjois

Degene die mijn blog al een tijdje volgen weten dat ik niet zo hou van Bourjois make-up en bij het opruimen van mijn stash (veel weggegooid) vond ik 2 Bourjois oogschaduws die ik gewoon niet kon weggooien omdat ze nog helemaal nieuw zijn! Het zijn niet de meest conventionele kleuren maar misschien kan ik er iemand blij mee maken:

het gaat dus om de ronde doosjes en het zijn de donkergroene en een donkerblauwe, een echte miskoop voor mij want ik denk dat ze hooguit een keer geswatcht zijn echt ik gebruik ze toch NOOIT dus laat iets weten in de comments als je ze wil. Indien er meerdere mensen geïnteresseerd zijn verloot ik ze op een eerlijke manier tussen degenen in de comments.


De giveaway is afgelopen

11 opmerkingen:

Anoniem zei

ik wil ze wel of als nog iemand wil pak ik wel 1tje?

Marijke zei

ohh ik wil de blauwe wel... :-)

Tessa zei

Deze namiddag/avond kijk ik nog eens en dan gaan ze de deur uit, als niemand meer wil krijgt Marijke de blauwe en Anoniem de groene x

Soumia zei

Ik wil ook heel graag de blauwe. Ik zoek al heel lang zo'n kleur en ik wilde die van milani bestellen maar als jij ze gratis geeft ben ik er natuurlijk altijd voor in :P

Anoniem zei

laat maar ik wil de groene niet meer, geef maar aan iemand anders ik mag niet van mn ouders

Tessa zei

geen probleem, iemand die de groene wil?

steffi zei

ik wil de groene wel :-)

Tessa zei

Ok mensen die ik ken van de comments krijgen voorang dus Marijke krijgt de blauwe en Steffi de groene ;) stuur jullie gegevens maar door naar Tessaloveth@hotmail.com en dan gaan ze binnekort de brievenbus op.

Marijke zei

dankje! ik heb je een mailtje gestuurd! groetjes

steffi zei

oh super dikke zoen, ik ga sebiet een mailtje sturen.

bedankt

Marijke zei

ik heb hem net binnen! nog eens bedankt! :-)