dinsdag 21 juli 2009

Vakantie make-up bag


Morgenvroeg vertrek ik voor een paar daagjes naar zee met een vriendin, normaal gezien ben ik zaterdag terug. Ik ben er niet zeker van hoe het werkt maar ik ga proberen om alvast wat vooruit te schrijven zodat er nog bijna elke dag automatisch een post komt -> als er niks meer komt dan is het misgelopen.

Maar to the point-> Als echte beautyfreak neem ik natuurlijk een make-up bag mee op reis.

Mijn make-up bag. Deze is handgemaakt en een souvenir uit Thailand.


Dit zit er in:
1. waterproof mascara
2. lipbalsem
3. bronzer + kwastje
4. oogpotloodje
5. oogschaduwbasis
6. oogschaduwtrio
7. lipgloss
8. wimperkruller
En toen zat het tasje al vol! misschien dat er nog een nagellakje bijpast... maar het is eigenlijk wel voldoende zo, ik ben maar 4 dagen daar dus ik zal het wel zolang volhouden en ik maak me toch niet op om naar het strand te gaan ofzo.

Je kan trouwens ook zien dat ik selectief ben geweest. Er gaat geen enkel mac product ofzo mee, alleen goedkope make-upjes want ik wil echt niet riskeren dat ergens zand in komt! de meeste andere beautyspullen liggen al in het huisje aan zee dus ik moet niet meer slepen met shampoo's,zeep,handdoeken endergelijke oef! want we moeten meer dan 2 uur in de trein zitten en een paar keer overstappen.
Dit was mijn laatste 'aanwezige' update, als alles goed gaat post blogger de volgende dagen automatisch wat berichtjes. xXx Tessa

3 opmerkingen:

Anoniem zei

niet veel idd, veel plezier

LadyLashes zei

hihi, ik herken altijd zo veel producten die ik op je blog zien! volgens mij hebben wij echt zoo veel de zelfde spulletjes :P nu ook weer die sprite lippenbalsem!
veel plezier aan zee :)

steffi zei

fijne reis!!