zaterdag 4 juli 2009

Mijn Coastal Scents spulletjes

Ik laat jullie vandaag mijn CS make-up zien. Dat ik jullie hier nooit eerder over heb verteld? waarscheinlijk omdat ik deze dingen al best lang heb (half jaar ofzo) en toen bestond mijn site nog niet. Anyway: http://www.coastalscents.com/ is een Amerikaanse webshop waar je hele leuke make-up kan kopen. Het meest bekend zijn hun oogschaduw pallettes die iedereen ondertussen wel kent.

De kleuren hebben veel pigment, het nadeel is dat de pans zo klein zijn en als je dezelfde kleur een tijdje gebruikt is hij zo op! ik gebruik zelf niet alle kleuren van de regenboog dus ik heb toen enkel dit besteld:- 10 blush palette
- indigo blue gelliner

Wat vind ik ervan?
beiden werken best fijn maar ik grijp toch eerder naar mijn Mac fluidline ook omdat die net iets fijner aanbrengt,zwart is en dus draagbaarder. De blushes gebruik ik wel regelmatig het nadeel hierbij is ook weer dat de pans niet veel groter zijn als 2 keer een 1 euro muntstuk.

Over het algemeen zou ik dus zeggen zeker zo'n palette proberen! maar alleen als je veel kleurtjes gebruikt want anders ga je toch telkens naar dezelfde kleuren grijpen en zoals ik al zei dan zijn je favoriete kleuren snel op.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

gebruik je die knalroze blush ook wel eens? die lijkt me moeilijk draagbaar maar wel mooi pallet

Anoniem zei

misschien ga ik zo'n gelliner wel eens proberen ik vind die van mac zo duur

LadyLashes zei

hoe bevalt die indigo blue? is de kleur mooi? ik wilde 'm ook bestellen maar twijfelde nog

Tessa zei

Ja hij lijkt bijna zwart vind ik met een beetje blauwe gloed. Mac blijft langer zitten maar deze is ook zeker fijn en de substantie is ook anders maar wel makkelijk aan te brengen.

Tamara zei

daar zit maar 1 mooie kleur tussen