maandag 11 juli 2011

Benefit Brow Bar

Onderstaande foto is van NeonRocks
In het vorige artikel konden jullie al lezen dat ik voor mijn verjaardag een beauty behandeling had gedaan, ik ben dus naar de Sephora gegaan (let op, niet alle Sephora's hebben een brow bar daar moet je eerst voor informeren bij jouw Sephora) voor mijn wenkbrauwen. Ik heb wel vaker mijn wenkbrauwen laten doen maar dit was toch een hele andere experience!

Mijn ervaring met naar de schoonheidsspecialiste gaan was: 2 keer een harsje per wenkbrauw en binnen de 5 minuten ben je klaar, zo is dit niet bij de Benefit brow bar. Ik had op voorhand een afspraak gemaakt met de wenkbrauw styliste van Benefit en kon zodra ik aankwam meteen op een stoel gaan zitten:
Je kan dan met haar bespreken of je voor waxen of epileren wil gaan, ik verkies zelf waxen. Mijn wenkbrauwen werden dus gewaxt en daarna super mooi bijgewerkt met de Benefit producten:
Voor je de deur uit gaat krijg je zelfs een kleine touch up (wat poeder en concealer om de roodheid van het waxen te camoufleren etc.).

Dit was het resultaat nadat de roodheid was weggetrokken:
Al bij al heb ik zo'n 35 minuten in de brow bar gezeten, daar moet je dus wel rekening mee houden. Voor deze behandeling betaal je normaal 21 euro maar hij is gratis als je die dag jarig bent (op vertoon van je identiteitskaart). Ik ben super tevreden over de brow bar in Maastricht en ik neem aan dat ze in alle Sephora's met Benefit brow bar wel een ervaren persoon in dienst hebben dus zeker als je jarig bent: ga even langs, het is de moeite waard!

xoxo Tessa

7 opmerkingen:

Silva zei

Wat een supermooi resultaat! Jammer dat ik een half jaar geleden jarig was :P

Mitchin zei

Moooooooi! Deze vorm is echt mijn lievelings =))) <3

NeonRocks zei

Leuk dat je ook een Brow Treatment hebt gedaan, mooi resultaat! (Is de eerste foto in je artikel toevallig van ons? ;)

Tessa zei

^ Oops dat zou wel eens kunnen, ik plukte de brow bar foto's gewoon van google. Ik zal jullie even linken x

katrien zei

Wat een super mooi resultaat. Voor mij is dit de perfecte wenkbrauw!! niet zoals sommige meiden met hun ordinaire dunne streepjes

Peggy Timmermans Visagie zei

Super mooi gedaan! Dat wil ik ook wel eens laten doen!

steffi zei

ik heb het ook al eens laten doen, en was toen ook super tevreden. ik wist niet dat het op de dag van je verjaardag gratis is.