donderdag 21 juli 2011

Lush "Godmother"

De laatste keer dat ik bij Lush kwam kocht ik de 'Sweet soap of mine' stack. Je kan soms van die stacks kopen waardoor je 2 kleine stukjes zeep kunt proberen, fijn om het merk te leren kennen vind ik zelf.

Als eerste probeerde ik de Godmother zeep:
Deze donkeroze zeep ruikt naar neusjes/cuberdon, mierzoet dus! Ik heb mijn Godmother zeepje meteen in 2 stukken gesneden en 1 stukje in een Lush doosje gestopt en in de douche gelegd, het andere stuk op de wastafel om handen mee te wassen.
Om een idee te geven hoe hij schuimt:
Nu we in de tijd van de douchegels leven zullen veel mensen denken 'wat onhandig zo'n klomp zeep' maar ik vind het niet irritant werken, ik wrijf het stukje even over een douchepuff en er komt meteen een hoop schuim uit:
Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik deze zeep niet hydraterend genoeg vind voor de handen. Misschien heb ik wel droge handen maar ik vind hem dus enkel fijn om in de douche te gebruiken. Wel valt mij op dat de geur redelijk goed blijft hangen, ik betrapte mijn moeder er bijvoorbeeld op dat ze mijn 'Godmother' had gebruikt toen ze de woonkamer binnen kwam lopen, door de lekkere geur :p

Ik kocht de stack van 2 zeepjes voor zo'n 9 euro bij Lush, als je er slim mee omspringt (zeepjes in stukken kappen) doe je hier wel eventjes mee.

xoxo Tessa

2 opmerkingen:

Anneloes zei

Godmother is echt heerlijk! Ik heb hem ook, ben er dol op!

Anoniem zei

ziet er lekker schuimerig uit, had ik niet verwacht