vrijdag 1 juli 2011

Garnier bodysummer

Toen ik een tijdje geleden bij de Action was stootte ik op deze zelfbruiner van Garnier. Omdat deze bij de Action te koop is vrees ik dat hij uit het normale assortiment bij Kruidvat etc. is gehaald, je kan dus beter snel bij de Action gaan kijken als je deze nog wil.

Ik hou zelf enorm van zelfbruinen! Met de juiste techniek (hard genoeg scrubben op voorhand en een dun laagje bodylotion alvorens het smeren van de zelfbruiner) krijg je met de meeste bruin zonder zon producten wel een streeploos resultaat.

Ik lees wel vaker goede reviews van Garnier zelfbruiners en ook van deze ben ik erg tevreden. Bedenk alvast dat ik normaal knalwitte benen heb, dit was na 1 dagje te hebben gesmeerd:
Wanneer je de volgende ochtend opstaat heb je een gezonde bruine gloed en nog een pluspunt: de welbekende 'zelfbruin geur' valt reuze mee bij deze van Garnier, hij ruikt zelfs een beetje fruitig. Omdat het een spray is gaat hij wel snel op, ik heb hem nog maar 2 weken in gebruik en zie doorheen het flesje dat er al 1/4de uit is. Maar dat maakt niet uit want hij kost onder de 3 euro bij de Action!

xoxo Tessa

4 opmerkingen:

Kelly zei

Ik durf zoiets niet te gebruiken! straks krijg ik allemaal strepen enzo.. maar ik heb zelf ook echt spierwitte benen, dus ik denk dat ik het maar eens ga proberen..

Je schoenen vind ik echt AWESOME!

Katrien zei

Kei gespierde en bruine benen ;-) doe mij die ook maar maar die krijg je vast niet van het flesje zelf bruiner lol

Silva zei

Wat een mooi kleurtje krijg je ervan!

Anoniem zei

is deze nu nog te koop bij de action of is hij uit het assortiment?

en ik vind je schoenen echt heeel gaaf