woensdag 27 juli 2011

Gosh wenkbrauwgel

In het shoplog artikel waar ik deze al liet zien zeiden bezoekers meteen 'oh heeft Gosh een wenkbrauwgel?' Ik was dus blijkbaar niet de enige die niet wist dat Gosh dit product had!
Ik was tijdens een van mijn middagpauzes aan het rommelen in het Gosh schap toen ik dit ineens zag, geen idee of het nieuw is.

Sinds ik de brow treatment van Benefit heb gedaan ben ik er heilig van overtuigd dat wenkbrauwgel een nieuw must-use product voor me is. Ik had er wel eentje van Essence maar die droogte lelijk op (doorzichtige brokkeltjes in de wenkbrauwen).

Maar verder over die van Gosh: dit is de aplicator, net zoals een mascara borsteltje maar je ziet al dat hij niet TE veel product opneemt:
De wenkbrauw specialiste van Benefit vertelde me tijdens mijn behandeling dat veel mensen hun wenkbrauwhaartjes naar de verkeerde kant groeien (naar onder), wat je ogen net een vermoeide look kan geven. Zo groeien die van mijn van nature ook naar beneden toe:
En dan het resultaat..Dit is serieus dezelfde wenkbrauw met een likje Gosh wenkbrauwgel (naar boven gekamt):
Het lijkt wel of ze meteen 'hup' in model zitten, ik gebruik zelfs niet meer dagelijks wenkbrauwpoeder. En dan het belangrijkste: je krijgt van deze wenkbrauwgel GEEN opgedroogde brokjes.

Ik ben er gewoon heel tevreden over, ik had geen zin om 20 euro te spenderen aan een stomme doorzichtige gel maar de super cheap ones van Hema en Essence werkten niet goed. Met Gosh kies je voor de middenweg, hij kost rond de 8 euro, te koop bij Kruidvat.

xoxo Tessa

6 opmerkingen:

MissBeautyEtc zei

Ziet er goed uit!

Silva zei

Wat een goed resultaat!

steffi zei

mooi resultaat, en volgens mij is het geen nieuw product. Wel het wenkbrauwquadje is nog niet zolang geleden in het assortiment gekomen! maar ziet er goed uit

katrien zei

wat een verschil he met 1 produktje

Marloes zei

Hi Tessa,

Je hebt het regelmatig over je werk, maar wat doe je eigelijk voor de kost?

XX Marloes

Tessa zei

Dag Marloes, bedankt voor de interesse. Ik ben receptioniste x